بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
جمعه ۳۱ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 April 19
کد خبر: ۷۳۵۴۲
تاریخ انتشار: ۰۷ فروردين ۱۳۹۶ - ۱۳:۰۰
مدیرکل منابع‌طبیعی و آبخیزداری استان زنجان با اشاره به ضرورت توسعه جنگل‌ها، گفت: تثبیت خاک و افزایش جذب آب از مهم‌ترین مزایای کاشت درخت است.

تدبیر24 »خلیل آقاجانلو در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا اظهار کرد: از مهم‌ترین فواید توسعه کاشت درخت می‌توان به تولید اکسیژن، تعدیل آب و هوا و دمای محیط، کاهش آلودگی صوتی، تنظیم هوا، تامین آب توسط آبخیزها، جلوگیری از فرسایش و حفظ خاک در مقابل باد و هرزآب‌ها، تشکیل خاک، کنترل آلودگی‌ها و مسمومیت‌زدایی‌ پناهگاه و زیستگاه منطقه‌ و محلی برای پرورش انواع گونه‌ای مهاجر و بومی اشاره کرد.

وی با بیان اینکه منابع‌طبیعی ارکان اصلی توسعه پایدار هر کشور است، افزود: جنگل‌های استان عاملی در کاهش فرسایش خاک و جذب گرد و غبار موجود در هوا است که همین امر لزوم توجه به جنگل‌ها را بیش از پیش نمایان می‌کند.

این مسئول بر ضرورت توجه به حفظ، توسعه و احیای جنگل‌کاری در استان تاکید کرد و افزود: امروز گسترش صنعت و افزایش جمعیت در کنار توسعه شهرنشینی موجب شده است تا به سرمایه عظیم جنگل بها داده نشود که در صورت اهتمام به این مقوله از سوی مردم و مسئولان امر، شاهد بروز مشکلات ناشی از فرسایش خاک و تولیدات زراعی و فقرغذایی و بلایای طبیعی نخواهیم شد.

وی تصریح کرد: بی‌تفاوتی نسبت به جنگل‌کاری در درازمدت موجب بروز سیلاب‌های ویرانگر می‌شود که در این رابطه باید به این موضوع توجه ویژه‌ای صورت گیرد.

آقاجانلو با اعلام اینکه جنگل‌کاری در استان زنجان قدمت طولانی داشته و ریشه در آیین‌های مذهبی، باورها و اعتقادات دینی دارد، افزود: وجود درختان کهنسال و قدیمی در مکان‌های دینی و مذهبی حکایت از انبوهی و سرسبزی جنگل‌های استان در گذشته داشته است که مقایسه آن با نواحی مجاور بیانگر عمق تخریب و فاجعه است.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها