بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
پنجشنبه ۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 25
کد خبر: ۷۳۵۸۱
تاریخ انتشار: ۰۸ فروردين ۱۳۹۶ - ۱۲:۰۰
مدیرکل دفترتجاری‌سازی معاونت علمی‌وفناوری ریاست‌جمهوری گفت: تاکنون از مراکز نوآوری و شتابدهی در 15 دانشگاه وابسته به وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، 4 پارک علم و فناوری، 2 مرکز پژوهشی و یک بنگاه بخش خصوصی حمایت مادی در قالب اعطای کمک و تسهیلات حمایت به عمل آمده است.
تدبیر24 »حسام زند حسامی با اعلام این خبر اظهار کرد: رشد نوآوری و فناوری سال‌های اخیر در کشورمان ناشی از ایجاد زمینه‌ها و زیرساخت‌های لازم برای توسعه و بالندگی زیست بوم کارآفرینی و نوآوری و به منظور تحقق اقتصادی مبتنی بر دانش بوده است.

به گفته مدیرکل دفتر تجاری‌سازی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری تجربه دهه‌های اخیر نشان داده است که ایجاد ظرفیتهای نوآوری، جایگاهی محوری در پویایی و رشد کشورهای موفق در مسیر توسعه داشته است. از سوی دیگر، توانمندی پایین بنگاه‌ها و شرکتهای نوپا در مدیریت کسب‌وکار و خلق فناوری و نوآوری در ایران و لزوم توسعه و پرورش نوعی زیست‌بوم نوآوری و فن‌آفرینی از طریق سرمایه‌های فکری و دانشی موجب شده است تا حمایت از شکل‌گیری و توسعه مراکز نوآوری و شتابدهی فناوری به عنوان برنامه‌ای فراگیر در عرصه ملی توسط معاونت علمی و فناوری مدنظر قرار گیرد.

زند حسامی با بیان این‌که مجموعه‌ای از نهادهای مختلف با کارکردهای متنوع در زمینه کمک به ایجاد، رشد، توسعه و شکوفایی شرکتهای نوپا هستند. نقش مراکز نوآوری در موفق شدن کارآفرینان، پژوهشگران و فناوران را یادآور شد و گفت: ایجاد محیطی بارور برای رشد نوآوری و کارآفرینی در میان بازیگران کلیدی، تسهیل توسعه محصول از مرحله آزمایشگاهی به بازار، افزایش ارتباطات اثربخش و شبکه‌سازی میان جوامع نوآوری و کارآفرینی، فراهم آوردن بستری به منظور تأمین مالی و سرمایه‌گذاری برای ایده‌های جدید، ارایه خدمات مشاوره، راهبری و یادگیری‌های کارآفرینانه در میان عموم مردم از ویژگی‌های یک مرکز نوآوری موفق است.

وی با اشاره به حمایت‌های معاونت علمی‌فناوری ریاست‌جمهوری از ایجاد مراکز نوآوری تصریح کرد: این معاونت از سال 93 پشتیبانی از مراکز نوآوری و شتابدهی فناوری را در دستور کار خود قرار داده و تاکنون در مجموع با رقمی قریب به 250 میلیارد ریال از راه‌اندازی، توسعه و بالندگی 22 مرکز نوآوری و شتابدهی فناوری در عرصه ملی حمایت به عمل آورده است. در قالب این برنامه، تاکنون از مراکز نوآوری و شتابدهی در 15 دانشگاه وابسته به وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، 4 پارک علم و فناوری، 2 مرکز پژوهشی و یک بنگاه بخش خصوصی حمایت مادی در قالب اعطای کمک و تسهیلات حمایت به عمل آمده است.

مدیرکل دفتر تجاری‌سازی معاونت علمی‌وفناوری ریاست‌جمهوری، مسیر فرا روی مراکز نوآوری و حمایت از فناوری را در مسیر توسعه اقتصاد دانش‌بنیان دانست و ابراز امیدواری کرد این روند با شتاب بیشتری در سال 96 ادامه پیدا کند.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها