بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
شنبه ۰۱ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 20
کد خبر: ۷۳۵۹۰
تاریخ انتشار: ۰۸ فروردين ۱۳۹۶ - ۱۸:۳۰
رئیس بخش توبرکولین موسسه تحقیقات واکسن و سرم‌سازی رازی با اشاره به اینکه در سال گذشته، 45 هزار دز مالئین در این موسسه تولید شده است، گفت: با توجه به اجرای برنامه کنترل، مبارزه و ریشه‌کنی بیماری مشمشه در ایران، سالانه کمتر از 100 مورد از این بیماری در کشور مشاهده می‌شود.
تدبیر24 »دکتر نادر مصوری با اشاره به تولید 45 هزار دز مالئین در سال گذشته اظهار کرد: با این میزان تولید در سال95 از خروج حدود 200 هزار دلار ارز از کشور جلوگیری به عمل آمده است.

وی تاکید کرد: مالئین از جمله محصولات استراتژیک است که در صورت عدم تولید آن توسط این موسسه، واردات آن به این کشور به سادگی امکان‌پذیر نیست و بی‌شک کشور در صورت انتشار این بیماری دچار مشکل می‌شود.

رئیس بخش توبرکولین موسسه رازی افزود: مالئین برای شناسایی بیماری مشمشه در تک‌سُمی‌ها از جمله اسب مورد استفاده قرار می‌گیرد.

وی با اشاره به اجرای برنامه مبارزه با مشمشه در کشور تصریح کرد: بر اساس این برنامه‌ریزی و تولید مالئین توسط موسسه رازی، در حال حاضر در کشور کمتر از 100 مورد بیماری مشمشه به طور سالیانه مشاهده می‌شود.

دکتر مصوری خاطرنشان کرد: باید به این نکته اذعان کرد این بیماری در 5 سال اخیر سیر افزایشی داشته که دلیل آن نیز تردد غیرمجاز تک‌سُمی‌ها در مرزهای کشور است.

رئیس بخش توبرکولین موسسه رازی با تاکید بر اینکه برنامه کنترل، مبارزه و ریشه‌کنی بیماری مشمشه در ایران در حال اجراست، گفت: این درحالی است که هیچ‌گونه آماری از این بیماری در کشورهای همسایه ایران وجود ندارد و در همین راستا، برنامه‌ای برای ریشه‌کنی این بیماری (به جز در ترکیه) اجرا نمی‌شود.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها