بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
پنجشنبه ۰۹ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 March 28
کد خبر: ۷۵۰۴۳
تاریخ انتشار: ۲۷ فروردين ۱۳۹۶ - ۰۹:۳۲
یک وکیل دادگستری در یادداشتی با عنوان «وقتی ثبت‌نام در انتخابات به یک سرگرمی تبدیل می‌شود» قانون انتخابات ریاست جمهوری را مورد نقد قرار داد.
تدبیر24 »متن کامل یادداشت حسن کیا به شرح زیر است:

در روزهای اخیر و با آغاز زمان نام نویسی کاندیداهای انتخابات ریاست جمهوری شاهد حضور افراد عجیب و غریبی در وزارت کشور جهت ثبت نام در انتخابات پیش روی بوده ایم. افرادی که نه رجل سیاسی هستند و نه تخصصی در خصوص امر اداره دولت دارند. به نظر، آنها به خوبی دریافته‌اند که قانون مربوط به انتخابات ریاست جمهوری بسیار قدیمی و مربوط به بیش از سه دهه قبل بوده (تیرماه ١٣٦٤) و در بسیاری از بخش‌ها دارای خلاءهای مختلف است، از آن جمله فصل سوم در خصوص شرایط انتخاب شوندگان و کاندیداها است.

ماده ٣٥ در خصوص شرایط انتخاب شوندگان هیچ اشاره‌ای به حداقل و حداکثر سن و یا تحصیلات نکرده و اصل ١١٥ قانون اساسی نیز در این مورد دچار خلاء است. این در حالی است که در انتخابات شوراهای اسلامی شهر و یا مجلس شورای اسلامی به این موارد توجه شده است. عدم توجه به این موارد مهم در قانون قدیمی انتخابات باعث شده تا برخی افراد به نوعی ثبت نام انتخابات مهم ریاست جمهوری را به سخره بگیرند و افرادی با سنین نامتعارف و یا فقدان هرگونه تحصیلات به محل ثبت نام در وزارت کشور رفته و آن را به یک سرگرمی و یا ابراز وجود تبدیل کنند.

برای نمونه چند روز پیش آقایی فرزند خردسال خود را جهت کاندیداتوری به وزارت کشور آورده بود. رسانه ها نیز با پوشش این موارد بیشتر باعث ترغیب افراد در انجام چنین اعمال خارج از عرفی می گردند. از دیگر سو مسئولین ثبت نام نیز به دلیل خلاء قانونی نم یتوانند از ثبت نام این مراجعان سر باز زنند و مجبور به ثبت نام هستند؛ لذا اصلاح و تغییر قانون قدیمی انتخابات ریاست‌جمهوری ضروری و الزامی است و پیشنهاد می‌شود حداقل سن سی سال و حداقل مدرک لیسانس در خصوص این بخش مورد نظر قرار گیرد.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها