بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
جمعه ۱۰ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 March 29
کد خبر: ۷۶۱۰۰
تاریخ انتشار: ۰۷ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۲۰:۰۰
معاون برنامه‎ریزی و سرمایه‎گذاری سازمان میراث فرهنگی و گردشگری و صنایع دستی گفت: ایجاد ثبات اقتصادی در کشور یکی از بزرگترین دستاوردهای اقتصادی دولت تدبیر و امید به شمار می رود.
تدبیر24 »سعید شیرکوند شامگاه چهارشنبه در سمینار اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال در استان زنجان، افزود: ثبات بازار داخلی شرط لازم برای سرمایه گذار داخلی و خارجی است، اما شرط کافی نیست.
معاون سازمان میراث فرهنگی و گردشگری و صنایع دستی اظهار کرد: برای سرمایه گذاری در کشور سرمایه گذاران وضعیت ثبات و پایداری اقتصادی محل را بررسی می کنند و در صورت وجود پایداری نسبت به انجام آن اطمینان حاصل می کنند.
شیرکوند با اشاره به فعالیت های دولت یازدهم در حوزه اقتصادی، گفت: اگر نقد هم داریم باید با انصاف نقد کنیم، نه اینکه این همه خدمات دولت را نادیده گرفته و بگوییم هیچ اتفاقی در حوزه اقتصاد نیفتاده است.
وی افزود: دولت برخی زیرساخت های اقتصادی را خراب شده تحویل گرفت و به طور واقعی از این حوزه آواربرداری کرد.
معاون سازمان میراث فرهنگی و گردشگری و صنایع دستی خاطرنشان کرد: تورم بالای 40 درصد را به زیر 10 درصد رساندن و رشد اقتصادی منفی را به رشد اقتصادی مثبت تبدیل کردن کار بزرگ و شاهکاری است که کار هر دولتی نیست.
شیرکوند با اشاره به ذخیره 6 ماهه کشور در محصول راهبردی گندم، گفت: این دولت در سال 92 بعد از تحویل گرفتن دولت، 13 روز ذخیره گندم داشت.
وی با تبیین اقتصاد مقاومتی، بیان کرد: این اقتصاد را می شود به اختصار علمی کردن اقتصاد، تکیه بر ظرفیت های انسانی و غیرانسانی داخل کشور همراه با نگاه به بیرون جهت استفاده داخلی و بهره از توانمندی های بومی تعبیر کرد.
معاون سازمان میراث فرهنگی و گردشگری و صنایع دستی با اشاره به باور نداشتن مردم و مسئولان به علمی بودن اقتصاد، گفت: اگر قبول کنیم اقتصاد یک علم است، پس راه حل مشکلات هم وجود خواهد داشت، یعنی می توانیم از تجربیات اقتصادی کشورهای موفق دنیا بهره ببریم و اقتصاد متناسب با ایران را بسازیم.
شیرکوند اضافه کرد: دولت ها باید به تجربه سایر کارشناسان اقتصادی بها و حداقل به حرف های آنها گوش فرا دهند، چرا که باید با مسائل تخصصی علمی برخورد و از نگاه های غیرکارشناسی پرهیز کرد.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها