بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
چهارشنبه ۰۵ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 24
کد خبر: ۷۶۷۹۸
تاریخ انتشار: ۱۴ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۱۰:۳۹
‌مسئول بسیج سازندگی سپاه سلمان سیستان و بلوچستان گفت: به مناسبت هفته بسیج سازندگی ۲۲۵ پروژه محرومیت زدایی در استان افتتاح می‌شود.
تدبیر24 »سرهنگ پاسدار علی اکبر جعفری اظهار کرد: در هفته بسیج سازندگی امسال ۲۲۵ پروژه با اعتباری بالغ بر ۴ میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان به عنوان هدیه رهبر معظم انقلاب (مدظله العالی) به محرومین افتتاح می‌شود.

وی افزود: این پروژه‌ها شامل طرح‌های اشتغالزایی نظیرشیلات، طیور، طرح‌های کشاورزی و احداث و بازسازی صد خانه محروم می‌شود.

وی با اشاره به تنوع اقوام و مذاهب در سیستان و بلوچستان تصریح کرد: با اجرای پروژه‌های مختلف سپاه به دور از هرگونه تبعیضی همه مردم شیعه و سنی استان از خدمات ویژه محرومیت زدایی بهره مند می‌شوند.

مسئول بسیج سازندگی سپاه سلمان سیستان و بلوچستان خاطر نشان کرد: طی دو سال گذشته ۲۵ میلیاردو ۶۰۰ میلیون تومان وام قرض الحسنه به متقاضیان پرداخت شده است.

وی گفت: توزیع سبد کالا یکی دیگر از اقدامات بسیج سازندگی است و در این راستا ۱۲ هزار سبد کالا که شامل برنج، مرغ، روغن، قند و رب بوده در میان محرومان توزیع شده است.

وی خاطرنشان کرد: بهره مندی ۲۴۰ هزار نفر از بیمارستان های صحرایی در یکسال گذشته، اجرای طرح هجرت ۳، تامین جهیزیه مستمندان و اقشار ضعیف و انجام کارهای عام المنفعه از مهمترین اقدامات بسیج سازندگی در استان سیستان و بلوچستان است.

جعفری تصریح کرد: ایجاد 6 هزار فرصت شغلی در استان سیستان و بلوچستان در جهت تحقق اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال در اولویت این نهاد است.

وی از انجام 130 عنوان برنامه  عام المنفعه و مردم یاری خبر داد و گفت: سال گذشته 14 خانه بهداشت در سطح استان افتتاح شده است و در حال پیگیری تجهیزات و فعال کردن این حوزه ها هستیم تا کار ابتر نماند.

سرهنگ جعفری با بیان اینکه 14 مرکز در حال فعالیت است، خاطر نشان کرد: حاشیه نشینی یکی دیگر از معضلات استان است و بسیج سازندگی با کمترین امکانات در سه ساله اخیر به این موضوع ورود کرده است.

مسئول بسیج سازندگی استان از برنامه ریزی سه بخش خدمت رسانی، اجتماعی و امنیت روانی در استان خبر داد و افزود: 600 مورد خدمات بهداشتی در حاشیه شهرها احداث شده است.

وی با بیان اینکه با توجه به نیاز هر منطقه برنامه ریزی انجام شده است، اظهارکرد: یکی از بخش‌هایی که ورود کردیم، بخش اشتغالزایی است که هدف گذاری بر روی خانم‌ها انجام شده و با حداقل امکانات کار کردیم و در حال حاضر 100 تا 200 نفر از بانوان استان در کارگاه ها اقدام به خیاطی می‌کنند.

سرهنگ جعفری با بیان اینکه بسیج سازندگی در صنایع دستی و خانگی 8 کارگاه در استان ایجاد کرده است، اظهارکرد: سه کارگاه در زاهدان مشغول به فعالیت است که در هر کارگاه بیش از 200 نفر از بانوان سرپرست خانوار مشغول به کار هستند.

وی با بیان اینکه بسیج سازندگی 65 درصد سود را به کارگر می دهد، خاطر نشان کرد: هدف بسیج سازندگی از این اقدامات حمایت از قشر آسیب‌پذیر است.

وی افزود: در قالب طرح کرامت در کل استان 23 ناحیه شناسایی شده اند که بالغ بر 50 میلیارد تومان هزینه دارند و احتمال دارد تا سه برابر این رقم افزایش یابد.

مسئول بسیج سازندگی استان افزود: براساس برنامه ریزی‌ها با کمک قرارگاه قدس در سال 96 ، 9 هزار شغل ایجاد می‌کنیم که سه هزار شغل مربوط به بسیج سازندگی است.

جعفری در خصوص طرح جواد الائمه گفت: این طرح یک طرح آسیب زدایی است و با شناسایی محل‌های آسیب دار به این مسئله ورود پیدا می‌کنیم.

وی شناسایی معتادین و اقدام به ترک آن ها، برخورد با توزیع کننده‌ها و حمایت معتادین پس از درمان را از گام های این طرح عنوان کرد و خاطر‌نشان کرد: معرفی به مراکز درمانی و حمایت از آنها در بازگشت به دامان جامعه از اقدامات بسیج سازندگی است که به آن گام بهداشت و سلامت می‌گوییم.

وی با بیان اینکه بیش از 99 درصد افراد مبتلا به اعتیاد به دلیل فشارهای روحی، روانی و فقر فرهنگی انجام شده است، تصریح کرد: در حاشیه شهر زاهدان اقدام به تهیه گرم خانه کردیم که شامل حمام‌، دستشویی و غذای آماده است و در حال گسترش آن هستیم.

مسئول بسیج سازندگی استان راه اندازی بیمارستان صحرایی را یکی دیگر از اقدامات بسیج سازندگی عنوان کرد و ادامه داد: پنج بیمارستان در روستاها راه اندازی شده و تا کنون 240 هزار نفر در این بیمارستان‌ها از خدمات استفاده کرده‌اند.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها