بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
جمعه ۳۱ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 April 19
کد خبر: ۷۷۶۳۳
تاریخ انتشار: ۲۲ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۰۸:۱۷
بعد از اتفاقی که در جریان دهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی به وقوع پیوست و با توجه به شکست رقیبان دولت و اصلاح‌طلبان در آن انتخابات امروز حرف و حدیث‌هایی از جنس تک‌دوره‌ای شدن دولت تدبیر و امید و یا دو مرحله‌ای شدن انتخابات بیشتر شبیه آرزوهای انتخاباتی است که در این ایام حساس مطرح می‌شود.
تدبیر24»چه بسا که آرزوهای خوبی هم است. چراکه بعد از آن‌چه در انتخابات قبلی به وقوع پیوست، امروز دورهم جمع شدن آن رقیبان و صحبت از مرحله دوم انتخابات نیز می‌تواند به نوعی پیشرفت محسوب شود. بالطبع یکی از ابزاری هم که در این مسیر به کار گرفته می‌شود تخریب و تبلیغ علیه دولت و به طور کلی رقیبان است که خصوصاً شاهد هستیم که از سوی برخی از کاندیداهای ریاست‌جمهوری هم در جریان است و البته تجربه نشان داده که چنین شیوه‌ای به نتیجه مطلوب منتج نخواهد شد. مثلاً جدیدترین نظرسنجی‌های انجام شده نشان داده که میزان محبوبیت و رأی‌آوری آن دسته از کاندیداهایی که مدام به تخریب رقیب خود می‌پردازند، کمتر از پیش شده است. به عبارت دیگر روش‌های احمدی‌نژادی و شبیه بگم‌بگم‌ها دیگر کارایی نداشته و مردم به خوبی آسیب آن‌ها درک کرده‌اند. مهم‌ترین دلیل برای اصرار رقبای دولت به منظور دو مرحله‌ای شدن انتخابات این است که آن‌ها درصددند تا در مرحله دوم از پراکندگی جریان خود کاسته و به اتحاد و اجماع برسند. به عبارتی این افراد در شرایط کنونی راه اتحاد خود را در دو مرحله‌ای شدن انتخابات می‌بینید و این همان‌طور که ذکر شد؛ براساس نظرسنجی‌هایی که تاکنون انجام شده دور از واقعیت است.

آن‌چه دیده شده این است که رقیبان روحانی در انتخابات هیچ برنامه و وعده‌ای که بتواند جذاب باشد، ندارند و تنها در گفتن «نه» به روحانی مشترک هستند و تاکنون هیچ‌ نظری درباره مسائل کشور ارائه نداده‌اند و حتی اگر نظر هم داشته باشند برنامه‌ای برای آن نظرات ندارند.

 خوشبختانه مردم بسیار هوشیارند و شعارهایی را که رقبای دولت می‌دهند باور نمی‌کنند البته هنوز شعارهای این‌ها نیز در هیچ‌ حوزه‌ای مشخص نشده و فقط می‌گویند مشکل ما اشتغال است در حالی‌که نمی‌بینند با تعطیلی کارخانه‌ها در دولت نهم و دهم چند میلیون بیکار به دولت یازدهم تحمیل شد.

کارشناسان با مقایسه سال‌های گذشته تصدیق می‌کنند کشور در این چهارسال درست است که به همه اهدافش نرسیده، اما به سمت رو به جلو گام برداشته و به سمت رفع موانعش گام برداشته و اگر چهار سال آینده نیز آقای روحانی بر سرکار باشند و به این چهار سال متصل شوند ان‌شاءالله عموم مشکلات کشور که قابل حل است برطرف خواهد شد.


سید محمود میرلوحی، فعال سیاسی اصلاح طلب
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها