بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
چهارشنبه ۲۹ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 April 17
کد خبر: ۷۸۱۰۷
تاریخ انتشار: ۲۵ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۱۵:۴۶
عبدالله اسکندری:‌
عبدالله اسکندری درباره‌ی لزوم مشارکت مردم در انتخابات ریاست جمهوری، اظهار کرد که «مردم می‌توانند با رأی دادن از حق خود دفاع کنند».

تدبیر24»این چهره‌پرداز سینما و تلویزیون در گفت‌وگو با ایسنا درباره‌ی لزوم مشارکت مردم در انتخابات دوازدهمین دوره ریاست جمهوری گفت: من به دوستان و افرادی که اطرافم هستم می‌گویم، سعی کنید که رأی بدهید؛ به دلیل اینکه همه ما سهمی در کشور داریم و باید سهم خود را از طریق انتخاب‌مان ادا کنیم.

اسکندری ادامه داد: من به عنوان یک انسان و شهروند معمولی به دوستان و افرادی که اطرافم  هستند، یادآور می‌شوم که رأی دهند تا از این طریق از حق خود دفاع کنند. ما هنرمندان هم مانند شهروندان دیگر روز جمعه به پای صندوق می‌رویم تا رأی ‌دهیم؛ البته باید یادآور شد که در تمام دنیا تعدادی از مردم رأی نمی‌دهند و این مختص کشور ایران نیست.

او در پایان با اشاره به رأی خود در این دوره از انتخابات بیان کرد: رأی من به آقای روحانی است.

به گزارش ایسنا، عبدالله اسکندری چهره‌پردازی را از سال ۱۳۵۱ زیر نظر بیژن محتشم در تلویزیون آغاز کرد. سی و دو سال فعالیت اسکندری در این عرصه باعث شد تا مجله "makeup artist" او را یکی از 10 طراح مهم جهان در سال ۱۹۹۹ معرفی کند.

او تاکنون پنج سیمرغ بلورین از جشنواره فیلم فجر دریافت کرده و برنده تندیس خانه سینما شده است.

عبدالله اسکندری تاکنون بیش از یکصد و شصت پروژه سینمایی و تلویزیون را در ایران طراحی کرده است که از جمله آنها می‌توان به مجموعه‌های تلویزیونی و آثار سینمایی «مختارنامه»، «هزاردستان»، «مثل آباد»، «گوزن‌ها«، «کندو»، «سایه‌های بلند باد»، «دست فروش به بانو»، «ناصرالدین‌شاه آکتور سینما» ،«روز واقعه»، «بازمانده»، «ساحره»، «آدم‌برفی»، «دلشدگان» و «مادر» اشاره کرد.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها