بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
شنبه ۰۱ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 20
کد خبر: ۷۸۱۹۲
تاریخ انتشار: ۲۶ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۱۳:۱۲
غلامحسین کرباسچی:
تحولات اخیر و فضای کنونی جامعه نشان می دهد که بخشی از این آرای خاموش فعال شده اند و به نفع حسن روحانی وارد عرصه خواهند شد.

تدبیر24»دبیرکل حزب کارگزاران با اشاره به احتمال قوی پیروزی روحانی در مرحله اول انتخابات ، گفت: من فکر نمی کنم که ائتلاف محمد باقرقالیباف و ابراهیم رییسی تاثیری در سرنوشت انتخابات داشته باشد و آرایش آن را تغییر دهد. به هرحال بخشی از این آرا از سبد رای محمد باقرقالیباف به سبد رای ابراهیم رییسی منتقل خواهد شد ولی تمام این آرا و تجمیع نهایی آن تاثیر بر نتیجه انتخابات نخواهد داشت.

غلامحسین کرباسچی در گفت و گو با سحر- پایگاه اطلاع رسانی ستاد انتخاباتی دکتر حسن روحانی- با اشاره به دوقطبی شدن فضای انتخابات و ائتلاف قالیباف و رییسی، اعلام کرد: به هرحال معمولا انتخابات ها در روزهای آخر و پایانی دوقطبی می شوند حتی اگر نامزدهای مختلفی در صحنه باشد.

شهردار سابق  تهران ادامه داد:اگر قالیباف انصراف هم نمی داداین انتخابات یک دوقطبی بین موافقان و مخالفان دولت بود. مخالفان دولت یعنی میرسلیم و قالیباف و رییسی حتی اگر به نفع یکدیگر ائتلاف هم نکنند باز هم در یک جبهه هستند و یک قطب انتخابات را تشکیل می دهندو در مقابل روحانی و جهانگیری و هاشمی طبا به عنوان حامیان دولت در یک جبهه و قطب دیگر انتخابات قرار می گیرند.

دبیرکل حزب کارگزاران با بیان اینکه انتخابات این دوره هرچند که از ابتدا قرار نبود دو قطبی شود ولی در نهایت به سرنوشت دیگر ادوار انتخاباتی دچار شد، گفت : من فکر نمی کنم که ائتلاف محمد باقر قالیباف و ابراهیم رییسی تاثیری در سرنوشت انتخابات داشته باشد و آرایش آن را تغییر دهد. به هرحال بخشی از این آرا از سبد رای آقای قالیباف به سبد رای  رییسی منتقل خواهد شد ولی تمام این آرا و تجمیع نهایی آن تاثیر بر نتیجه انتخابات نخواهد داشت.

شهردار اسبق تهران همچنین به آرای خاموش و نقش آنان در انتخابات اشاره کرد وگفت: آرای خاموش همیشه در ایران بوده است و فکر می کنم که به غیر از انتخابات مجلس پنجم که 72 درصد حضور داشتند فکر نمی کنم مشارکتی بالاتر از آن را در ادوار انتخاباتی تجربه کرده ایم.

او ادامه داد: بخشی از این آرای خاموش به دلیل مسائل سیاسی و موضوعاتی از این قبیل در انتخابات شرکت نمی کنند و بخش دیگری نیز اساسا بدون هیچ گونه مرزبندی سیاسی و گفتمانی صرفا به دلیل بی تفاوتی نسبت به انتخابات، مشارکت نمی کنند و اصلا تحلیل خاص سیاسی پشت این رفتارشان وجود ندارد.

به گفته کرباسچی، در خصوص حضور آرای خاموش در انتخابات نمی توان خیلی مشخص اظهار نظر و پیش بینی داشت و نمی توان گفت که تمام این آرای خاموش به نفع یک نفر خاصی خواهند بود. البته تحولات اخیر و فضای کنونی جامعه نشان می دهد که بخشی از این آرای خاموش فعال شده اند و به نفع  وارد عرصه خواهند شد.

دبیرکل حزب کارگزاران در پایان و در پاسخ به این سوال که نتیجه انتخابات را چگونه پیش بینی می کنید، گفت: من فکر می کنم که اگر شرایط و فضای جامعه به همین شکل ادامه پیدا کرده و اتفاق خاصی رخ ندهد آقای روحانی در همان مرحله اول پیروز خواهد شد ولی اگر اتفاق خاصی رخ بدهد، پیش بینی آن امکان ندارد.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها