بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
سه‌شنبه ۰۴ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 23
کد خبر: ۷۸۲۳۵
تاریخ انتشار: ۲۶ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۱۹:۲۸
جهانگیری در این انتخابات نقش "نامزد دوم" را برای شورای عالی اصلاح طلبان داشت و از پیش با اعلان این نقش وارد انتخابات شده بود. انصراف ایشان، هم وفای به عهدِ سیاسی بود و هم به حکمِ عقلِ سیاسی.

تدبیر24»امروز، دکتر اسحاق جهانگیری با حمایت از دکتر حسن روحانی، از رقابت در انتخابات ریاست جمهوری دوازدهم کناره گیری کرد. او علی رغم اینکه در موعد تبلیغات بسیار خوب و خیره کننده درخشید و اقبال زیادی را برانگیخت اما دچار خودبینی نشد و تمام توان خود را در راستای پیروزی دکتر روحانی به کار گرفت.

جهانگیری در این انتخابات نقش "نامزد دوم" را برای شورای عالی اصلاح طلبان داشت و از پیش با اعلان این نقش وارد انتخابات شده بود. انصراف ایشان، هم وفای به عهدِ سیاسی بود و هم به حکمِ عقلِ سیاسی.

لذا در این عملِ او، هم صداقت و سخاوت جلوه فروخت و هم سیاست! مانند برخی نبود که تا همین چندی پیش، با ادعای "صداقت با مردم"، مدعیِ ماندن تا آخر باشد ولی با وجود صرفِ هزینه های هنگفتِ مادی و معنوی ناگهان انصراف دهد. انصراف البته، امری مرسوم در انتخابات است اما طنز ماجرا آنجاست که جهانگیری خود از پیش گفته بود برای نامزدی دوم آمده است تا اگر مشکلی سدِ راهِ نامزدِ اول شود دست اصلاح طلبان خالی نباشد؛ لذا از همان ابتدا نقش خود را گفت و همان را نیز اجرا کرد اما حریف که طعنه ی بی صداقتی می زد، علی رغمِ ادعای خود رفتار کرد و هر چند به صراحت گفته بود کنار نمی کشد اما طور دیگری عمل کرد.

به هر روی، در این انتخابات دکتر جهانگیری نشان داد که توان ریاست جمهوری در او وجود دارد. ایشان حقیقتا یکی از ذخایر اصلاح طلبان و نظام برای پست های کلیدی مانند ریاست جمهوری است. توانمندی ایشان در مناظرات، ظرفیت های اصلاح طلبان را به رخِ رقیبان کشید. اصولگرایان در این انتخابات با سقف توان خود ورود کردند اما حریف جهانگیری نشدند.

نکته دیگر اینکه، این دومین دوره است که اصلاح طلبان، صلاح مُلک و ملت را بر منافع خود ترجیح می دهند. عقلانیت، مسوولیت پذیری و مصالح ملی، سقف بلندی در این جریان دارد؛ از همین رو، همیشه با گذشت و فداکاری کشور را نجات داده اند.

امروز نیز با انصراف عارفانه‌ی جهانگیری، امیدی دیگر به ملت تزریق شد و حس همبستگی در جهت مصالح ملی تقویت گردید.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها