بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
پنجشنبه ۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 25
کد خبر: ۷۸۹۹۸
تاریخ انتشار: ۰۳ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۸:۰۳
دقیقاً تاریخ در حال تکرار است و شرایط کنونی عرصه آزمون بسیار مهم و سرنوشت سازی برای اصلاح طلبان است. آن چه در این شرایط ضروری‌ست این است که اصلاح طلبان باید با توجه به یافته ها و تجارب تلخ و شیرین گذشته و از طریق آموختن آن چه در گذشته رخ داده، طوری رفتار کنند که با نحوه مدیریت خود آن چه را به خواست خدا، تلاش های چندین ساله و درایت مردم به دست آمده، از کف ندهند.

تدبیر24»در دوره اخیر جامعه با وجدان عمومی خود شاهد رفتار و کردار کسانی بود که فقط داعیه و شعار خدمت را در سر داشتند و آن چه ماحصل رفتارهای آن ها شد، خیانت به دارایی های کشور بود. چنین رویکردی از این افراد باعث شده تا امروز مردم و نخبگان سیاسی و اجتماعی حساسیت ویژه ای پیدا کنند و بر افکار، اعمال و کردار کسانی که قرار است در شورای شهر، دولت و مجلس قرار گیرند، نظارت به سزایی دارند. این افراد با چنین سطح نظارت بالایی و حساسیت ویژه ای امروز به اصلاح طلبان اعتماد کرده اند. برای از دست نرفتن این اعتماد لازم است تا تبعیت از خرد جمعی و مراقبت دائمی بر رفتارها فراموش نشود.

اصلاح طلبان امروز به خوبی دریافته اند که اداره امور شهری نیازمند به افراد میر و متخصص دارد. درست است که ما برنامه ریزی های زیادی برای دوره جدید شورای شهر داریم اما به همان اندازه هم نیاز به متخصصانی داریم که با نگاه علمی آن ها را جلو برند.از ابتدا هم اصرار داشتیم که تبلیغات به گونه ای نباشد که بگوییم فقط تخصص افراد برای شورای شهر مهم است. نباید این طور باشد که یک عضو شورای شهر فقط در یک امر تخصص داشته باشد و از مسائل دیگر غافل باشد. به نظر من برخلاف آن چه گفته می شود شورای شهر جای افراد سیاسی نیست، اتفاقاً این نهاد اجرایی شهر کاملاً ساختاری سیاسی دارد، مثل مجلس. فقط فرق آن با مجلس شورای اسلامی این است که به عنوان پارلمان کوچکتر باید همان مسیر قدرت از پایین به بالا را ادامه دهد.

بنابراین پس اعضای شورای شهر حتما باید رویکرد سیاسی هم داشته باشند و از طریق سابقه مدیریتی خود مسائل مربوط به شهر را با توجه به ظرفیت تخصصی که در میان اعضا وجود دارد، دنبال کنند. در نظر داریم تا 21 نفر متخصص در کمیسیون های گوناگون شورای شهر به فعالیت بپردازند. همچنین هرکدام از این کمیسیون ها شامل کمیته های متعددی هستند که در آن ها از نظرات افرادی خارج از شورا بهره برداری می شود و به همین دلیل است که می گویم تمرکز به تخصص خاصی است.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها