بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
جمعه ۳۱ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 April 19
کد خبر: ۷۹۱۱۰
تاریخ انتشار: ۰۵ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۴:۴۱
دادگاه تجدیدنظر فدرال آمریکا علیه فرمان مهاجرتی جنجال برانگیز دونالد ترامپ رای داد و همچنان این فرمان را معلق نگاه داشت.
تدبیر24»دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا در ابتدای ریاست جمهوری‌اش طی فرمانی ورود مهاجر و مسافر از ایران و پنج کشور با جمعیت عمدتا مسلمان به آمریکا را ممنوع اعلام کرد.

شبعه چهارم دادگاه تجدیدنظر فدرال آمریکا پنجشنبه حکم داد که دستور ترامپ موجب تبعیض علیه مسلمانان است و درخواست وکلای دولت برای ابقای فوری آن به دلایل امنیت ملی را رد کرد.

این دادگاه مستقر در ریچموند، مرکز ایالت ویرجینیا ۱۳ قاضی دارد و حکم مذکور با ۱۰ رای موافق در برابر ۳ رای مخالف صادر شد.

قاضی راجر گریگوری، رئیس دادگاه، حین قرائت حکم گفت که دولت از واژه "مبهم" امنیت ملی برای توجیه آن ممنوعیت استفاده می‌کند ولی این دستور موجب "تعصب دینی، غرض و تبعیض" است.

او با استناد به شعارهای انتخاباتی دونالد ترامپ و دستیارانش که خواهان منع کامل ورود مسلمانان به آمریکا شده بودند، گفت دستور مهاجرتی هدفش ممانعت از ورود پیروان یک دین خاص به کشور است که می تواند ناقض قانون اساسی آمریکا باشد.

به گزارش بی.بی.سی، وزارت دادگستری آمریکا که به عنوان وکیل دولت در این پرونده عمل می‌کند از حکم یک قاضی فدرال ایالت مریلند به شعبه چهارم تجدیدنظر شکایت کرده بود.

دادگاه فدرال شعبه مریلند اجرای دستور رئیس جمهوری در مورد ممنوعیت صدور ویزا را متوقف کرد اما در مورد منع پذیرش پناهجو حکمی نداد. ترامپ آن حکم را "تعدی بی سابقه از حدود قضایی" خوانده بود.

هم اکنون شعبه نهم دادگاه تجدید نظر فدرال - مستقر در سان فرانسیسکو - نیز با پرونده مشابه‌ای روبرو است اما هنوز در مورد آن رای نداده است. پرونده پس از آن به دادگاه تجدیدنظر کشیده شد که یک قاضی فدرال ایالت هاوایی دستور مهاجرتی ترامپ را به حالت تعلیق درآورد.

این دومین فرمان ترامپ در مورد محدودیت ورود شهروندان چند کشور مسلمان به آمریکاست. اجرای دستور قبلی او نیز در پی اعتراضات گسترده و صدور احکام توسط دادگاه‌های فدرال از جمله شعبه نهم تجدیدنظر متوقف شد.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها