بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
جمعه ۳۱ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 April 19
کد خبر: ۷۹۱۲۲
تاریخ انتشار: ۰۵ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۶:۲۹
جهان پهلوان غلامرضا تختی، نخستین ورزشکار ایرانی بود که توانست در رقابت های مهم المپیک سه مدال را از آن خود کند و در ۴ المپیک شرکت کند. رکوردهای این پهلوان نامی به قدری شگرف بودند که هنوز هم که هنوز است به نام خودش تا به امروز باقی مانده اند. تختی در زندگی ورزشی خود توانست در مجموع ۸ مدال مختلف و معتبر کسب کند و رکورددار کسب بیش ترین مدال جهانی در میان کشتی گیران نیز می باشد
تدبیر24»غلامرضا فعالیت ورزشی خود را از ۱۵ سالگی و کشتی باستانی در زورخانه پهلوان سید علی آغاز کرد. او در ۲۰ سالگی و در سال ۱۳۲۹ به سراغ کشتی آزاد رفت و به صورت حرفه ای مشغول تمرین برای مسابقات قهرمانی شد. درست کمی بعد بود که غلامرضا نخستین قهرمانی خود را در رقابت های کشوری به دست آورد. البته که این تنها آغاز درخشش این قهرمان جوان بود و وی تا ۹ سال بعد توانست هشت بار دیگر قهرمانی کشور را از آن خود کند.
بازوبند پهلوانی که در پیش رو می بینید، در طی سال های ۱۳۳۵، ۱۳۳۶ و ۱۳۳۷ خورشیدی مورد استفاده تختی بود. بند این بازوبند جنسی چرمی دارد و بر روی آن سه نگین عقیق با حکاکی قرآنی به چشم می خورد. بر روی نگین وسطی آیات سوره فلق نقش بسته و بر روی دو نگین دیگر نیز قسمتی از دو ایه ۴۴ سوره غافر دیده می شود. 
امروزه بازوبند پهلوانی تختی در موزه آستان قدس رضوی واقع در حرم امام رضا (ع) نگهداری می شود. همه روزه از ساعت ۸ تا ۱۸ می توانید به بازدید این موزه جذاب و دیگر گنجینه های نفیس درون آن بروید.
برای آشنایی و اطلاعات بیش تر از موزه آستان قدس و دیگر امکانات حرم مطهر رضوی بخوانید:
دوره تاریخی: پهلوی
قدمت: سال ۱۳۳۵ خورشیدی
مشخصات: جلد چرمی، کاغذ پوست آهوی نباتی، خط کوفی، ۸۳ برگ
ابعاد: ۱۶.۵ × ۱۰.۸ سانتی متر
محل نگهداری: موزه آستان قدس رضوی، حرم مطهر امام رضا (ع)، مشهد
ساعات بازدید: شنبه تا پنج شنبه: از ساعت ۸ تا ۱۸، جمعه ها: از ساعت ۸ تا ۱۳
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها