بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
جمعه ۱۰ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 March 29
کد خبر: ۷۹۲۵۱
تاریخ انتشار: ۰۷ خرداد ۱۳۹۶ - ۰۷:۵۱
ملت سه ماه سخت را سپری کرد. ابتدا خبرهای زیادی درباره رد صلاحیت کاندیداهای مطرح می‌رسید.
تدبیر24» ثبت‌نام‌ها تمام شد. ۱۶۳۶ نفر کاندیدا شدند، آن هم برای انتخاب فقط یک نفر! از این جمع صلاحیت شش نفر احراز شد، مناظره‌ها به عرصه افشاگری، توهین، تهمت و افترا تبدیل شد. آقای محمدباقر قالیباف که آقای اسحاق جهانگیری را به عنوان کاندیدای سایه مورد اعتراض قرار داده بود، خود عرصه کاندیداتوری را ترک نمود، با این تفاوت که این‌بار در حمایت از حجت‌الاسلام رئیسی اعلام انصراف کرد. در اواسط هفته پایانی چهرهای مانند آقایان دکتر علی لاریجانی، مهندس باهنر و جمع دیگری از اصولگرایان که انتظار می‌رفت از جناب روحانی حمایت نمایند، تغییر جهت داده و به اردوگاه آقای رئیسی تغییر مکان دادند. آقای مهندس باهنر به همین میزان هم اکتفا نکرد و در مصاحبه‌ای طولانی، با ذکر جزئیات اعلام کرد برنده قطعی انتخابات حجت‌الاسلام رئیسی است! واقعا این چه چهره سیاسی کارآزموده و اصولگرایی و چه تشکل ریشه‌دار و ورزیده‌ای است که در مهم‌ترین انتخابات کشور چنین دچار سرگردانی و پیش‌بینی‌های غیر واقعی است؟ ظاهرا در برخی لایه‌های اصولگرایی نزدیکی به امکانات ویژه و بهره‌مندی از برخی مواهب، قدرت استقلال، ایستادگی و جهت‌یابی درست را در آنها مخدوش کرده است. در ایام قبل از روز انتخابات در روستاها و شهرهای کوچک از ناحیه حامیان کاندیدای مقابل مفصل تبلیغ شده بود که یارانه‌ها سه برابر خواهد شد یا اینکه سند ۲۰۳۰ با ایمان بچه‌های شما چه خواهد کرد؟ آفرین به روستاییان و مرزنشینان رشید و غیور که تحت تاثیر تبلیغات غیرواقع قرار نگرفته و با آرای قابل توجه خود دکتر حسن روحانی را برای خدمت به آنها مصمم‌تر نمود. به هر حال در انتخابات دوازدهمین دوره ریاست‌جمهوری مردم نشان دادند تحت تاثیر تبلیغات بی‌مورد قرار نمی‌گیرند و حاضر نیستند آینده خود، نظام ‌جمهوری اسلامی و کشور ایران را با قول و وعده‌ای که راستی‌آزمایی نشده معامله نمایند. اکنون نوبت جناب آقای دکتر روحانی و سایر بخش‌هاست تا با احترام به رأی باشکوه این ملت بزرگ و در راستای رهنمودهای مقام رهبری نسبت به تغییر رویه‌ها و چارچوب‌ها در جهت اصلاح مناسبات و کارکردها اقدام و در جهت عمران، آبادانی، توسعه و پیشرفت کشور و رفاه، آسایش و معنویت برای ملت از هیچ ‌تلاشی دریغ نورزند. آقای رئیس‌جمهور کار بزرگ اجرای برنامه‌های انتخاباتی خود از جمله برچیدن تحریم‌ها را از هم‌اکنون آغاز نمایند، چراکه فرصت‌ها همچون ابر بهاری خواهد گذشت. به نظر می‌رسد شش ماه اول دولت دوازدهم بسیار سرنوشت‌ساز است. ان‌شاءا... جناب آقای دکتر روحانی آن را قدر بداند.


علی محمد نمازی،  عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران سازندگی
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها