بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
سه‌شنبه ۰۴ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 23
کد خبر: ۷۹۷۲۸
تاریخ انتشار: ۱۱ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۴:۰۰
عضو هیئت مدیره انجمن تولیدکنندگان فولاد کشور گفت: رکود حاکم بر بخش مسکن و ساخت و ساز در سالهای اخیر تهدیدی جدی برای توسعه صنعت فولاد در کشور است.
تدبیر24»احمد خوروش در جمع خبرنگاران اظهار کرد: صنعت فولاد کشور خصوصأ در بخش خصوصی برای خروج از رکود و کاهش تولید نیازمند حمایت جدی دولت است.  
وی افزود: با توجه به  اینکه مصرف نیمی از فولاد تولیدی در  ایران در بخش مسکن و ساخت و ساز است، رکود حاکم بر بخش مسکن و ساخت و ساز در سال‌های اخیر، تهدیدی جدی برای تولید و توسعه سرمایه گذاری برای صنعت فولاد به وجود آورده است.
 
عضو هیئت مدیره انجمن تولیدکنندگان فولاد کشور با بیان اینکه بخش خصوصی در فولاد توان رقابت با واحدهای دولتی ندارند، افزود: واحدهای دولتی به دلایلی از جمله بالا بودن تولید و پایین بودن قیمت تمام شده و همچنین داشتن دفاتر بین المللی، محصولات خود را با قیمت‌های پایین تر عرضه می‌کنند که در نتیجه توان رقابت را از بخش خصوصی می‌گیرند.
 
خوروش با اشاره به اینکه ظرفیت تولید فولاد بخش خصوصی به نصف کاهش یافته است، تصریح کرد: در صورت ادامه شرایط حاضر، با توجه به عرضه محصول مازاد بر تقاضا در داخل مجبور به ‌کاهش بیشتر تولید و در نتیجه تعدیل نیروی کار خواهیم بود.
 
وی تصریح کرد: بخش خصوصی از گذشته تا کنون خود را در کنار دولت دیده است تا کشور از چالش‌های ناشی از تحریم عبور کند.
 
مدیر عامل مجتمع فولاد کویر با بیان اینکه در شرایط حاضر خواهان ایجاد آرامش در بازار هستیم، خاطر نشان کرد: تمام تولیدکنندگان بخش خصوصی آماده همکاری با دولت برای تنظیم بازار و متقابلا خواهان فراهم کردن شرایط توسط دولت جهت افزایش صادرات و کاهش واردات محصولات فولادی به کشور هستند.
 
خوروش گفت: با تکمیل و اجرای کامل طرح توسعه شرکت فولاد کویر به دنبال افزایش تولیدات سالانه محصولات تا یک و نیم میلیون تُن هستیم که به تبع آن اشتغالزایی این مجتمع فولادی از یکهزار نفر به بیش از دو هزار نفر خواهد رسید.
 
وی عمده محصول کنونی تولید شده در شرکت فولاد کویر را میلگرد ساختمانی اعلام کرد و گفت: با شروع تولید محصولات صنعتی و ساختمانی از جمله الکترود و نوعی فنر مخصوص صنایع خودروسازی، به دنبال تولیدات خاص هستیم.
برچسب ها: بازار مسکن ، رکود
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها