بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
پنجشنبه ۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 25
کد خبر: ۸۰۴۸۹
تاریخ انتشار: ۲۰ خرداد ۱۳۹۶ - ۰۹:۵۷
یک متخصص تغذیه معتقد است روزه‌داری با انجام تمرینات ورزشی حرفه‌ای هیچ منافاتی ندارد و ورزشکاران با کاهش حجم تمرینات خود می‌توانند بدون هیچ مشکلی به فعالیت ورزشی در ایام ماه مبارک رمضان بپردازند.
تدبیر24»دکتر رامین طباطبایی در گفت‌وگو با ایسنا، افزود: در ایام ماه مبارک رمضان اگر ورزشکاران بخواهند فعالیت‌های ورزشی خود را همزمان با روزه‌داری پیگیری کنند، بهترین حالت آن است که شدت و حجم تمرینات خود را کاهش دهند و یک ساعت بعد از افطار تمرینات سنگین خود را دنبال کنند.

وی گفت: اگر ورزشکاری در این ایام بخواهد حتی در مسابقه مهمی شرکت کند باید بعد از افطار این کار را انجام بدهد. البته در این ایام معمولا تمام مسابقات رسمی و مهم یکی دو ساعت بعد از افطار صورت می‌گیرد و ورزشکار با تنظیم شرایط بدنی خود و بدون هیچ گونه مشکلی در رقابت‌ها می‌تواند شرکت کند.

این متخصص تغذیه خاطر نشان کرد: یکی از مسائل و مشکلاتی که در ایام ماه مبارک رمضان امکان دارد برای انجام فعالیت‌های ورزشی رخ دهد کم آبی بدن است که این مساله را ورزشکار می‌تواند با کاهش حجم تمرینات خود و موکول کردن تمرینات به ساعت نزدیک افطار طوری تنظیم کند تا بدنش دچار کم آبی نشود.

طباطبایی بهترین مکمل غذایی در ماه مبارک رمضان برای ورزشکاران حرفه‌ای را مکمل‌های پروتئنی عنوان کرد و گفت: استفاده از مکمل‌های پروتئنی و مولتی ویتامین‌ها می‌تواند ورزشکار را در شرایط آمادگی خوبی قرار دهد تا از نظر مواد قندی دچار افت بدنی نشود. ضمن این‌که ورزشکار باید توجه کند که از انجام فعالیت‌های فشرده و سنگین که باعث افت عملکرد ورزشکار می‌شود، پرهیز کنند.  

این متخصص تغذیه بهترین فعالیت ورزشی در این ایام را تمرینات هوازی یک ساعت قبل از افطار عنوان کرد و افزود: کسانی که به دنبال کاهش وزن در این ایام هستند بهتر است یک ساعت قبل از افطار به تمرینات هوازی بپردازند و همچنین در طول ایام روزه‌داری با داشتن رژیم غذایی مناسب بتوانند در کاهش وزن خود کمک موثری داشته باشند. البته یکی از عوامل افزایش وزن در این ایام خوردن مواد قندی زیاد است که تمام ورزشکاران آماتور و حرفه‌ای باید به این مساله توجه ویژه‌ای داشته باشند.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها