بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
شنبه ۰۱ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 20
کد خبر: ۸۱۱۵۶
تاریخ انتشار: ۲۷ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۲:۰۸
معاون پارلمانی رییس جمهور:
معاون پارلمانی رییس جمهور گفت: در دوران مختلف و متناسب با نیاز جامعه، افراد به طریقی با نثار جان و اموالشان مجاهدت کردند و امروز نیز وظیفه ای مهمتر از اشتغالزایی نداریم.
تدبیر24»حسنعلی امیری در مراسم افتتاح کارخانه ماه گلاب لاله زار بردسیر با قدردانی از استاندار کرمان به منظور حمایت از کارآفرینی و سرمایه گذاری در استان اظهار کرد: رزم حسینی در دوران دفاع مقدس یکی از مجاهدان عرصه جهاد و شهادت بود که امروز نیز با پذیرش مسئولیت استانداری، منشاء خدمات زیاد و برجسته ای در استان مستعد و زرخیز کرمان شده است.

وی در ادامه افزود: بیکاری یکی از مهمترین مسائل و معضلات کشور است و ایجاد اشتغال براساس سیاست های کلی اقتصاد مقاومتی ابلاغی مقام معظم رهبری، یکی از مهمترین برنامه های دولت یازدهم بوده است.

امیری لازمه داشتن کشوری آزاد برای دست یافتن به آرمان های بلند انقلاب اسلامی و تحقق اهداف مقام معظم رهبری را ایجاد اشتغال عنوان و تصریح کرد: اقتصاد مقاومتی مهمترین برنامه های دولت و مطالبه جدی مقام معظم رهبری از دولتمردان است که حقیقتا بدون مشارکت مردم امکان پذیر نخواهد بود.

وی بیان کرد: در دوران مختلف و متناسب با نیاز جامعه افراد به طریقی با نثار جان و اموالشان مجاهدت کردند و امروز نیز وظیفه ای مهمتر از اشتغالزایی نداریم. بنابراین از سرمایه گذاران حوزه کارآفرینی و اشتغالزایی می توان به عنوان مجاهدان عرصه جهاد اقتصادی یاد کرد.

معاون رییس جمهور با اشاره به سیره عملی حضرت علی(علیه السلام) در خصوص اشتغالزایی با حفر چاه و توسعه نخیلات، افزود: در تاریخ صدر اسلام پیامبر اعظمصلی الله علیه و آله به مشکلات دنیوی و مالی مردم پرداختند و سپس بحث های توحیدی و معنوی را که لازمه تثبیت و استقرار نظام نوپای اسلام بوده را پیگیری نمودند.

وی با اشاره به احادث و روایات مبنی بر فقرزدایی از چهره جامعه و سخنانی مبنی بر اینکه با ورود فقر، ایمان خارج می شود، یادآورشد: دولت یازدهم گام های بلندی را در جهت تحقق اقتصاد مقاومتی برداشت و با افول قیمت نفت از 100 دلار به 40 دلار در یک دوره زمانی علی رغم اینکه کشورهای صادرکننده نفت با مشکل مواجه شدند اما دولت سال های سختی را پشت سر گذاشت و نگذاشت کشور دچار مشکل و بحران شود.

امیری اشتغالزایی را مهمترین عبادات و ذخایر آخرت دانست و تصریح کرد: دولت یازدهم از کارآفرینان و سرمایه گذاران حمایت و پشتیبانی نموده و همواره فرش قرمز جلویشان پهن می کند زیرا این یک اصل از آموزه های اسلامی است.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها