بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
سه‌شنبه ۲۸ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 April 16
کد خبر: ۸۱۲۵۱
تاریخ انتشار: ۲۸ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۱:۲۸
انتخابات ریاست جمهوری ۹۶ برخلاف چند دوره اخیر راس ساعت ۱۲ شب به پایان رسید و پس از آن از کسانی که در صف بودند رای اخذ نشد. این ابهامی در افکار عمومی بود که حسن روحانی نیز چند سخنرانی پس از انتخابات خود به آن اشاره کرد. روزنامه اعتماد این سوال را از سخنگوی شورای نگهبان پرسیده و جواب روشن و جالبی هم دریافت کرده است.

تدبیر24»اعتماد نوشت : روز ٢٩ اردیبهشت، انتخابات ریاست‌جمهوری دوازدهم، برخلاف ادوار گذشته راس ساعت ١٢ شب به پایان رسید و از آن ساعت به بعد در شعبه‌های اخذ رای بسته و آرای هیچکدام از در صف‌ماندگان اخذ نشد. موضوعی که بسیار مورد انتقاد قرار گرفت، برخلاف آنچه بود که تاکنون در انتخابات کشور اعم از مجالس شورای اسلامی و خبرگان رهبری و حتی ریاست‌جمهوری روی داده است.

از همین رو، حسن روحانی در چند سخنرانی خود پس از کسب حداکثر مطلق آرای ملت، نسبت به این موضوع اعتراض و جمعیتی که از رای دادن محروم شدند را چیزی حدود ٤ میلیون نفر اعلام کرد. اما آنچه که رییس‌جمهور منتخب به آن اشاره می‌کرد، حول دو موضوع می‌چرخید که دیروز مورد سوال روزنامه اعتماد از سخنگوی شورای نگهبان بود. اینکه چرا برخلاف سایر انتخابات برگزار شده در ادوار گذشته، این انتخابات باید در ساعت ١٢ شب پایان می‌گرفت و آرای جمعیتی که در صف مانده بودند اخذ نمی‌شد و دوم اینکه چرا پاسخگویی به درخواست وزارت کشور مبنی بر تسریع در روند رای‌گیری با حذف دستگاه ثبت مشخصات سجلی افراد، به ساعت ١٠ شب موکول شد، سوالاتی بود که کدخدایی در پاسخ به اولی، از وزیر کشور به دلیل رعایت قانون تقدیر کرد و در جواب دومی هم آن را کذب خواند.

سخنگوی شورای نگهبان در پاسخ به «اعتماد» اظهار کرد: «من از جهت حقوقی پاسخ این سوال را می‌دهم. انتخابات طبق قانون باید در روز جمعه برگزار شود، در همه ادوار هم ما این مشکل را با دوستان وزارت کشور داشتیم. چرا که بعد از انتخابات و با توجه به تمدید ساعت اخذ رای که داشته‌اند، رای‌گیری به بعد از ساعت ١٢ منتقل می‌شد و اصرار ما این بود که نباید این کار انجام شود.

اما خب هر بار به بهانه‌هایی این کار انجام می‌گرفت. کدخدایی با تاکید بر اینکه یک بار برای همیشه باید این قانون اجرا شود، تاکید کرد: «این‌بار هم با توجه به هماهنگی‌هایی که با دوستان در وزارت کشور داشته‌ایم، این قانون اجرا شد. باید از این جهت از وزیر کشور تشکر کنم که این پیشنهاد را پذیرفتند و در جهت اجرای آن گام برداشتند. بنابراین از جهت حقوقی و قانونی، انتخابات اگر به ١٢ و یک دقیقه کشیده شود، خلاف است و این تنها مربوط به این دوره هم نیست. در همه ادوار ما با وزارت کشور این مناقشه را داشته‌ایم که این‌بار این قانون خوشبختانه اجرا شد».


برچسب ها: کدخدایی ، رمزگشایی
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها