بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
شنبه ۰۱ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 20
کد خبر: ۸۱۲۵۵
تاریخ انتشار: ۲۸ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۲:۰۵
ماه رمضان در میان مردم کویت از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.
ماه رمضان در میان مردم کویت از اهمیت ویژه‌ای برخوردار  است. مسلمانان این کشور آخرین روز ماه شعبان را با عنوان «یوم ‌القریش» می‌شناسند و در این روز خود را برای ورود به ماه مبارک رمضان آماده می‌کنند. آن‌ها در شب‌های قدر به مساجد می‌روند و از خداوند می‌خواهند که همه بدی‌ها و شیطان را از آنها دور کند.

 
حنابندان در یوم‌القریش؛ نمادی از رمضان در کویت 

بنا بر این گزارش، مسلمانان کویت در روز«یوم ‌القریش» در خانه بزرگان فامیل جمع می‌شوند. زنان نیز در این روز علاوه بر نظافت خانه به دست و پایشان حنا می‌بندند.

شایان ذکر است؛ سحرخوان‌ها در کویت با عنوان «پدر طبل» شناخته می‌شوند. این افراد همه اهل محل را با طبل از خواب بیدار می‌کنند و هدایایی چون پول و سحری می‌گیرند.
 
 
حنابندان در یوم‌القریش؛ نمادی از رمضان در کویت 

«قرقیعان» یکی دیگر از مراسم‌های رمضانی مردم کویت به حساب می‌آید. کودکانی که در این مراسم شرکت می‌کنند شب‌های 14، 15 و 16 ماه رمضان را جشن می گیرند و با به صدا درآوردن ظروفی که در دست دارند، به درب خانه همسایه‌ها رفته و از آن‌ها خوراکی‌هایی مانند انجیر خشک، فندق، بادام، شیرینی، نقل و گردو می گیرند. 

از غذاهای ویژه کویتی‌ها برای ماه رمضان می‌توان به هریسه و جریش اشاره کرد. مردم این کشور همه خیابان‌های خود را برای فرا رسیدن عید فطر تزئین می‌کنند و در روز عید فطر به دیدن بزرگان فامیل می‌روند. 
 
حنابندان در یوم‌القریش؛ نمادی از رمضان در کویت 

خاطرنشان می شود؛ مردم کویت تا حد زیادی به سنت‌های رمضانی خودشان پایدار هستند. 
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها