بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
جمعه ۱۰ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 March 29
کد خبر: ۸۱۶۴۸
تاریخ انتشار: ۳۱ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۷:۰۰
معاونت حقوقی رئیس جمهور، توضیحاتی در خصوص پیگیری‌های این معاونت درباره تخلفات انتخابات اخیر ارائه کرد.

تدبیر24»حجت الاسلام و المسلمین مجید انصاری در گفت‌وگو با ایسنا، در خصوص پیگیری‌های معاونت حقوقی رئیس جمهور درباره تخلفات انتخاباتی با توجه به رهنمودهای مقام معظم رهبری، گفت: مقام معظم رهبری در تبیین و تحلیل انتخابات به دو نکته اشاره کردند،‌ اول اینکه روند انتخابات،‌روندی سالم بوده و نکته دوم این که تخلفات و عبور از موارد قانونی وجود داشته که به روند سلامت انتخابات لطمه‌ای وارد نمی‌کند، اما در جای خود حتما باید مورد رسیدگی قرار گیرد تا از تکرار آن‌ها در انتخابات‌های بعدی پیشگیری شود.

وی ادامه داد: ما براساس همین رهنمود و براساس وظیفه ذاتی معاونت حقوقی این مسائل را رصد و پیگیری کردیم و گزارشات متعددی را از ستاد انتخابات وزارت کشور و نهادهای دیگر داشتیم و مجموعه‌ای از تخلفات انتخاباتی شامل مداخله برخی افراد یا نهادهایی که قانونا ممنوع بودند تا از فرد خواستی طرفداری کنند یا به دسته بندی‌های سیاسی ورود کنند، ‌داشتیم.

معاون حقوقی رئیس جمهور تصریح کرد: تعداد زیادی تخلفات رسانه‌ای شامل رسانه‌های عمومی،‌ روزنامه‌ها،‌ سایت‌های خبری و حتی در مورادی از صدا و سیما داشتیم که از بیت المال استفاده می‌کنند. در این راستا ما در چند سطح اقدام کردیم. ابتدا مجموعه‌ای از این تخلفات و جرائم انتخاباتی را به صورت مستند طی یک نامه برای شورای نگهبان فرستادیم که حاوی حدود 10 جزوه شامل موارد تخلف بوده،‌ به همراه 2 پوشه از مدارک که آنها نیز ضمیمه شده و به شورای نگهبان ارسال شده است.

انصاری تاکید کرد: من شنیده ام که شورای نگهبان مجموعه شکایاتی که دریافت کرده را از جنبه بررسی‌های قضائی، به قوه قضائیه ارجاع داده است. البته من اطلاع ندارم که موارد ارسالی ما نیز در میان آنها هست یا خیر،‌ اما می دانم که شکایات ستاد برخی کاندیداها ارسال شده است.

وی یادآور شد: اقدام بعدی ما ثبت شکایاتی در دادگاه رسانه از رسانه هایی بوده که از بیت المال و اموال عمومی استفاده می‌کنند و بر خلاف قانون له یا علیه کاندیدایی کار کردند، از سویی شکایات زیادی نیز وجود دارد که جرائم انتخاباتی نهادها و اشخاص است که آنها را نیز از سوی قوه قضائیه پیگیری کرده‌ایم تا ان‌شاء‌الله قوه قضائیه به این مسائل رسیدگی کند. ضمن اینکه ستاد انتخابات وزارت کشور نیز مستقلا اقدام به ثبت شکایات کردند. معاون حقوقی رئیس جمهور و رونوشت شکایات خود را برای ما فرستاده‌اند تا هر جا لازم است پیگیری های حقوقی را انجام دهیم.

معاون حقوقی رئیس جمهور، خاطر نشان کرد: ستاد انتخاباتی آقای روحانی نیز مستقلا شکایاتی داشتند که آن شکایت شخصی آقای روحانی و ستاد ایشان است و ما براساس وظیفه ذاتی معاونت حقوقی آنجا که به حقوق و اموال عمومی یا به مخدوش شدن چهره عمومی دولت یا رئیس جمهور مستقر مربوط می‌شده شکایت کرده و پیگیری جدی انجام می‌دهیم. با قوه قضائیه نیز در تعامل هستیم و برای تکمیل پرونده‌ها و اطلاعات در خدمتشان هستیم و امیدواریم عادلانه‌، ‌بی طرف و با رعایت مر قانون با متخلفان برخورد شود تا در آینده شاهد تکرار جرائم انتخاباتی نباشیم.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها