بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
جمعه ۳۱ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 April 19
کد خبر: ۸۱۷۰۲
تاریخ انتشار: ۰۱ تير ۱۳۹۶ - ۱۳:۴۵
وزیر امور خارجه آمریکا ابراز امیدواری کرد: کشورهای عربی دخیل در بحران دیپلماتیک با قطر به زودی لیستی از درخواست‌های منطقی و قابل اجرا به قطر ارائه دهند تا این بحران حل و فصل شود.
تدبیر24»اظهارات رکس تیلرسون، وزیر امور خارجه آمریکا یک روز پس از آن مطرح شد که وزارت خارجه آن انگیزه‌های عربستان و امارات در تحریم قطر را زیر سوال برد.

سخنگوی وزارت خارجه آمریکا تاکید کرده بود که کشورهای عربی حوزه خلیج‌فارس علت شکایت خود را از قطر اعلام نکردند و انگیزه آنها برای تحریم قطر مبهم است.

این شدیدترین موضع‌گیری واشنگتن علیه مناقشه‌ای است که با قطع روابط دیپلماتیک امارات، عربستان، بحرین و مصر با دوحه آغاز شد.

این کشورهای عربی قطر را به تامین مالی تروریسم، دامن زدن به بی‌ثباتی در منطقه و جانبداری از ایران متهم می‌کنند. اتهاماتی که قطر آنها را بی‌پایه و اساس می‌داند.

تیلرسون در بیانیه‌ای اعلام کرد: اطلاع داریم که لیستی از درخواست‌ها آماده شده و به هماهنگی عربستان، امارات، مصر و بحرین رسیده است. امید داریم که این لیست به زودی تحویل قطر شود و بر اساس درخواست‌های منطقی و عملی باشند.

تیلرسون همچنین گفت: ایالات متحده آمریکا از تلاش‌های میانجی‌گرانه کویت برای حل و فصل این بحران حمایت می‌کند.

وی همچنین در یک کنفرانس خبری گفت: ایالات متحده خواستار دستیابی کشورهای شورای همکاری خلیج‌فارس به اتحاد هستند تا آنها بتوانند روی مبارزه با شبه نظامیان داعش در سراسر این منطقه متمرکز شوند.

وزیر امور خارجه آمریکا گفت: نقش ما این است که طرفین را ترغیب کنیم تا مسائل خود را به پای میز مذاکره بیاورند. آنها را به دقت توضیح دهند تا این مسائل حل و فصل شود و نهایتا به نتیجه برسند.

قطر میزبان یک پایگاه نظامی حیاتی آمریکاست که در آن بیش از 11 هزار تن از نیروهای آمریکا و ائتلاف در آن مستقر هستند و از آنجا بیش از 100 عملیات هوایی انجام می‌شود.

دونالد ترامپ، رییس‌جمهور آمریکا برخلاف وزارت خارجه خودش موضع تندی را علیه قطر در پیش گرفته و آن را حامی سطح بالای تروریسم توصیف کرده است.

با این حال او پیشنهاد داده تا طرفین اختلافات‌شان را با کمک او حل و فصل کنند.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها