بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
سه‌شنبه ۰۴ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 23
کد خبر: ۸۱۷۳۰
تاریخ انتشار: ۰۲ تير ۱۳۹۶ - ۰۸:۲۲
رئیس پژوهشکده فناوری اطلاعات و ارتباطات جهاد دانشگاهی ضمن اشاره به اجرای طرح کشاورزی هوشمند در راستای کاربرد آی‌تی در این حوزه از تیرماه،‌ گفت: در این طرح بهینه‌کردن زنجیره تولید تا عرضه مدنظر قرار دارد.
تدبیر24»حبیب‌الله اصغری با بیان اینکه مطابق برنامه توسعه پژوهشکده فناوری اطلاعات و ارتباطات طرح توجه به بحث کشاورزی هوشمند در دستور کار قرار گرفت، اظهار کرد: در این طرح کاربرد آی‌تی در کشاورزی به منظور بهینه کردن زنجیره تولید تا عرضه مورد توجه قرار گرفته است.

رئیس پژوهشکده فناوری اطلاعات و ارتباطات جهاد دانشگاهی افزود: کشور نیاز زیادی به بهبود کشاورزی غرقابی دارد و از طرفی توجه به گیاهان کم‌آبخواه و تجهیزات گلخانه‌ای و بهینه‌سازی کاشت، داشت و برداشت اهداف حوزه کشاورزی در کشور است.

وی تاکید کرد: اگر آی‌تی را به کمک کشاورزی آوریم و با کمک فناوری اطلاعات این حوزه را از کاشت، داشت و برداشت و مارکتینگ محصولات کشاورزی بهبود دهیم، کشاورز می‌تواند بهره‌وری در کاشت را افزایش و بهینگی در داشت را ارتقاء داده و همچنین شاهد افزایش کیفیت در عرضه محصولات کشاورزی خواهیم بود.

اصغری با بیان اینکه طرح کاربرد آی‌تی در کشاورزی کار مشترکی بین پژوهشکده گیاهان دارویی و فناروی اطلاعات است، گفت: در این راستا اقدامات ابتدایی از اسفند ماه سال گذشته آغاز و تفاهم‌نامه‌ای با پژوهشکده گیاهان دارویی منعقد شد. در حال حاضر در حال دستیابی به یک اجماع با گروهی از متخصصین امر کشاورزی و آی‌تی  هستیم.

رئیس پژوهشکده فناوری اطلاعات و ارتباطات جهاد دانشگاهی افزود: همچنین در این طرح همکاری جایکا (آژانس همکاری‌های بین‌المللی ژاپن) را نیز داشته‌ایم.

وی با بیان اینکه این طرح یک پروسه 17 ماهه خواهد داشت که از تیرماه استارت می‌خورد، اظهار کرد: 10 استان برای اجرای این طرح مدنظر هستند که در حال حاضر 5 استان به صورت پایلوت انتخاب شده است.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها