بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
پنجشنبه ۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 25
کد خبر: ۸۲۰۹۷
تاریخ انتشار: ۰۶ تير ۱۳۹۶ - ۱۱:۱۵
با شروع فصل گرما مصرف برق افزایش میابد در همین زمینه شرکت توانیر بسته های حمایتی را برای مشترکان درنظر گرفت که تا کنون همکاری نزدیک به ۲۵۰۰ واحد صنعتی با طرح‌های تشویقی صنعت برق در تابستان امسال قطعی شده است.
تدبیر24»اجرای این طرح‌ها به صورت سراسری، همه ساله از نیمه خرداد ماه به صورت رسمی آغاز و تا ۱۵ شهریور ماه ادامه دارد، که البته تنها در یک مورد، طول دوره همکاری برای مشترکان اداری و دیماندی، از ابتدای خرداد تا پایان شهریور ماه تعریف شده است.

در سال گذشته نزدیک به ۵۰۰۰ واحد صنعتی به صورت اختیاری با صنعت برق همکاری کردند. در نتیجه این همکاری‌ها، مشترکان از تخفیفات بسیار مناسبی در بهای برق مصرفی برخوردار می‌شوند که در نهایت کاهش هزینه تمام شده در تولید و نیز اشتغالزایی را نیز به دنبال دارد.

بر اساس آخرین آمار  برای امسال نیز تاکنون  نزدیک به ۲۵۰۰ واحد صنعتی برای مشارکت در طرح‌های تشویق محور ذخیره عملیاتی، تعطیلات و تعمیرات و مولدهای خود تأمین، با شرکت‌های زیرمجموعه توانیر قرارداد همکاری منعقد کرده‌اند و ۷۴۰ واحد صنعتی به ظرفیت دیماندی ۴۶۰ مگاوات برای همکاری در برنامه ذخیره عملیاتی با شرکت‌های توزیع قرارداد همکاری منعقد کرده‌اند همچنین در قالب این طرح ۱۱۱ صنعت بزرگ نیز با ظرفیت دیماندی ۸۲۷ مگاوات با شرکت‌های برق منطقه ای قرارداد همکاری بسته‌اند.

علاوه بر این تا زمان حاضر ۱۵۰۱ واحد صنعتی با ظرفیت دیماندی ۷۰۲ مگاوات با شرکت‌های توزیع و ۱۱۲ واحد صنعتی بزرگ نیز با ظرفیت دیماندی ۱۶۰۸ مگاوات با شرکت‌های برق منطقه ای قرارداد همکاری بسته‌اند.

با توجه به این که صنایع بالای ۷ مگاوات جزو مشترکان شرکت‌های برق منطقه ای محسوب می‌شوند، در اجرای طرح‌های تشویق محور برق نیز، همین تقسیم بندی رعایت شده و مشترکان صنعتی که ظرفیت برق مصرفی آن‌ها (دیماند) کمتر از ۷ مگاوات است با شرکت‌های توزیع و مشترکانی که بالاتر از آن مصرف دارند با شرکت‌های برق منطقه ای همکاری می‌کنند.

در بخش کشاورزی نیز برنامه ویژه ای برای کاهش بار مصرفی در نظر گرفته شده است که براساس آن کشاورزان می‌توانند از طریق هماهنگی با شرکت‌های توزیع برق استان خود، در ۴ ساعت پیک مصرف، موتور آب خود را خاموش نمایند که در این صورت می‌توانند از ۲۰ ساعت برق رایگان در سایر اوقات شبانه روز استفاده کنند.

در برنامه کاهش بار برنامه ریزی شده اداری و سایر مصارف نیز، مشترکان دیماندی و اداری با کاهش حداقل ۱۰ درصدی مصرف برق مشمول دریافت پاداش همکاری می‌شوند ویژگی مشترک همه این طرح‌ها، تشویق محور و اختیاری بودن آن‌هاست به گونه ای که مشترکان برای همکاری با برق ترغیب شوند.

مشترکان می‌توانند جهت آگاهی از جزئیات این طرح‌ها، به سایت مدیریت مصرف شرکت توانیر با شرکت‌های برق منطقه ای و توزیع در سراسر کشور مراجعه کنند.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها