بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
سه‌شنبه ۰۴ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 23
کد خبر: ۸۲۹۳۴
تاریخ انتشار: ۱۴ تير ۱۳۹۶ - ۰۹:۲۲
نتایج یک تحقیق جدید می‌گوید عربستان سعودی اصلی‌ترین مروج افراط‌گرایی در بریتانیا است.
تدبیر24»موسسه هنری جکسون می‌گوید تحقیقات آن از ارتباط آشکار و مستقیم میان دریافت کمک‎های مالی خارجی به سازمان‌های اسلامی، سخنرانی‌های نفرت‌پراکن و گروه‌های مروج خشونت خبر می‌دهد.

اندیشکده‌های متمرکز بر روابط خارجی بریتانیا از دولت این کشور خواسته‌اند تحقیق و تفحص علنی از نقش عربستان سعودی و دیگر کشورهای حاشیه خلیج‌فارس انجام دهد.

سفارت عربستان در لندن نتایج و روش این تحقیق را "نادرست" خوانده است.

همزمان دولت بریتانیا تحت فشار قرار گرفته تا نتایج گزارشی که پیش‌تر درباره گروه‌های افراطی این کشور تهیه شده بود را منتشر کند.

گزارش مفصلی که در سال ۲۰۱۵ و به دستور، نخست وزیر وقت، دیوید کامرون از سازمان‌های "جهادی" بریتانیا تهیه شده بود هنوز اجازه انتشار عمومی پیدا نکرده است.

منتقدان می‌گویند محتوای چنین تحقیقاتی احتمالا برای دولت بریتانیا که روابط نزدیک اقتصادی و نظامی با کشورهای حوزه خلیج‌فارس، به ویژه عربستان دارد، دردسرساز خواهد شد.

گزارش موسسه هنری جکسون که بر روی بعضی از کشورهای حوزه خلیج فارس متمرکز شده است اطلاعاتی درباره کمک‌های مالی به آن دسته از مساجد و موسسات آموزشی اسلامی که با تبلیغ و اشاعه افراطی‌گرایی مرتبط شناخته شده‌اند، به دست می‌دهد.

بنابر این گزارش، در راس حامیان مالی چنین مراکزی، عربستان سعودی قرار دارد که "به شدت سرگرم اشاعه ایدئولوژی وهابیت" است.

سفارت عربستان در لندن با صدور اطلاعیه‌ای گفته هر ادعایی مبنی بر ارتباط عربستان با افراطی‌گرایی که "تنها بر اساس سوابق تعداد معدودی از افراد" بنا شده باشد "بی‌اساس و فاقد شواهد معتبر" است.

در این بیانیه سفارت عربستان توجه منتقدان را به این موضوع جلب کرده که این کشور خود به کرات هدف حملات القاعده و داعش قرار گرفته است.

به گزارش بی‌بی‌سی نتایج این تحقیق در زمان بسیار حساسی منتشر شده است؛ درست در ایامی که عربستان، امارات، بحرین و مصر انگشت اتهام را به سوی قطر گرفته‌اند و این کشور را "حامی تروریسم" خوانده‌اند.

در همین حال، قرار است وزرای خارجه کشورهای عربی امروز چهارشنبه در قاهره، پایتخت مصر، گرد هم آیند تا در مورد بحران قطر گفتگو کنند.

دن جرویس، از نمایندگان حزب کارگر در پارلمان بریتانیا که یکی از حامیان نتایج این گزارش جدید است گفته ارتباط میان عربستان سعودی و حمایت مالی از افراطی‌گرایی "بسیار نگران‌کننده" است. وی از دولت خواسته که محتوای گزارش دولت درباره حمایت خارجی از چنین انجمن‌هایی را منتشر کند.

ترزا می، نخست وزیر، که دو ماه پیش به عربستان سفر کرده بود در همان زمان گفته بود روابط سیاسی و اقتصادی لندن با ریاض برای کشورش بسیار ضروری و حیاتی است.

جرمی کوربن، رهبر حزب کارگر بریتانیا پیش‌تر خواستار تعلیق تحویل تسلیحات نظامی به عربستان به علت "نقض حقوق بشر و عملیات نظامی این کشور در یمن" شده بود.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها