بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
جمعه ۱۰ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 March 29
کد خبر: ۸۲۹۹۶
تاریخ انتشار: ۱۴ تير ۱۳۹۶ - ۱۳:۴۶
ابوطالبی:
معاون سیاسی دفتر رییس جمهور تاکید کرد: منطقه امن، قوی و قدرتمند بر اساس اخوت، دوستی، تعامل سازنده میان کشورهای اسلامی و رقابت برادرانه و آزاد در مسیر سازندگی و رشد و رفاه سامان می‌یابد.
تدبیر24»حمید ابوطالبی معاون سیاسی دفتر رییس جمهور با تاکید بر لزوم اخوت میان کشورهای اسلامی منطقه، در صفحه شخصی خود در توییتر نوشت:«منطقه امن، قوی و قدرتمند بر اساس اخوت، دوستی، تعامل سازنده میان کشورهای اسلامی و رقابت برادرانه و آزاد در مسیر سازندگی و رشد و رفاه سامان می‌یابد؛ گریز از اثرات جنگ، تروریسم، جهل، فقر و... در منطقه، با قدرت افزایی انحصاری حاصل نمی‌شود؛ حضور مستشاری به معنای پذیرش ضرورت امنیت و ثبات منطقه‌ای است.

نا امنی، هراس، نزاع و جنگ میان مسلمانان، برخلاف مفهوم«امةاسلام» و آموزه‌های پیامبر عظیم‌الشان (ص)آن و عامل سیطره قدرت‌های سلطه‌گر فرامنطقه‌ای است؛ «جعلناکم امة وسطا»در خاورمیانه به مفهوم پدیداری قدرت جمعی بر مبنای عناصر ذاتی قدرت ملی کشورها و ملت‌های منطقه و بر پایه ظرفیت‌های ملی است، درحالی‌که فروکاستن مفهوم «و لا تنازعوا فتفشلوا و تذهب ریحکم» صرفا به امری ملی و معنازایی نزاع آفرین از آن درحوزه میان امتی، جایگاه دینی ندارد.

پدیداری قدرت جمعی برتر به معنای تضعیف توانمندی ملی نیست؛ بلکه به مفهوم تجمیع قدرت‌های ملی با تعامل، تفاهم، امنیت و ثبات برای رشد و توسعه جمعی است.»

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها