بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
پنجشنبه ۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 25
کد خبر: ۸۳۰۷۳
تاریخ انتشار: ۱۵ تير ۱۳۹۶ - ۱۰:۲۵
معاون سیاسی وزیر کشور:
معاون سیاسی وزیر کشور گفت: در فضای فعلی که غربی‌ها به دنبال افزایش تحریم‌ها هستند باید بیشتر بر انسجام و وحدت ملی توجه کنیم، تقابل با هرگونه افراط‌گرایی را در دستور کار خود قرار دهیم و از آزادی‌های مشروع سیاسی حمایت کنیم.
تدبیر24»علی اصغر احمدی در همایش فصلی خانه احزاب ایران با عنوان «احزاب، انتخابات، انتظارات» که در وزارت کشور در حال برگزاری است، با بیان اینکه یکی از بزرگترین حوادث تاریخ ملت ایران پس از انقلاب، انتخابات دوازدهمین دوره ریاست جمهوری بود، گفت: حضور فعال مردم ما به گونه‌ای بود که بیش از ۷۳ درصد در این انتخابات شرکت کردند و ملت ایران با درک شرایط به پای صندوق های رای آمدند و از ویژگی‌های این دوره از انتخابات حضور فعال و برجسته احزاب بود.

وی ادامه داد: این انتخابات با همه حساسیت‌هایی که داشت از لحاظ امنیتی فضای خوبی را گذارند و با وجود حساسیتی که در آن وجود داشت در هیچ کجا درگیری پیش نیامد و این نشان از شعور سیاسی بالای مردم ایران است.

معاون سیاسی وزارت کشور تصریح کرد: قانون انتخابات ما دارای نقص‌هایی است که از جمله بحث تعریف رجل سیاسی و گذاشتن شرط سنی برای ثبت‌نام در انتخابات ریاست جمهوری است که باید برای این موارد فکری کرد.

احمدی با بیان اینکه در برخی برنامه‌های صداوسیما در دوران انتخابات ریاست جمهوری جانبداری دیده می‌شد، گفت: این که یک سایت یا روزنامه که با اموال عمومی اداره می‌شود، بیاید و در دوران انتخابات، جانبدارانه عمل کند یا اینکه صداوسیما - با وجود زحماتی که مسئولان این سازمان متحمل شدند - در برنامه‌هایی مثل «منطقه آزاد»، فضایی را به وجود بیاورد که هرچند گفته شود این برنامه ارتباطی با برنامه‌های تبلیغاتی کاندیداها ندارد اما بحث هایی جانبدارانه در آن مطرح شود، پسندیده نیست.

وی با اشاره به لزوم الکترونیکی شدن انتخابات و اصلاح قانون در این زمینه، گفت: بحث الکترونیکی کردن انتخابات ریاست جمهوری در موضوعات احراز هویت کسانی که می‌خواستند رای دهند، صدور برگه رای و شمارش رای و سایر موارد مطرح است که باید به آن توجه شود تا با اعتماد به کارپردازان و مهندسان ایرانی اجازه دهیم که سخت افزارها و ابزار لازم را در این زمینه فراهم کنیم.

معاون سیاسی وزارت کشور در پایان با بیان اینکه غربی‌ها به دنبال دبه کردن در ماجرای برجام و ادامه دادن تحریم ها هستند، گفت: در چنین فضایی باید بیشتر بر انسجام و وحدت ملی توجه کنیم و تقابل با هرگونه افراط گرایی را در دستور کار خود قرار دهیم و نیز از آزادی‌های مشروع سیاسی حمایت کنیم که در چنین مواردی احزاب می توانند کمک حال ما باشند.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها