بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
پنجشنبه ۰۹ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 March 28
کد خبر: ۸۳۰۷۴
تاریخ انتشار: ۱۵ تير ۱۳۹۶ - ۱۰:۲۵
سفیر ایران در انگلستان در یادداشتی مواضع رسمی دولت قطر در قبال درخواست‌های عربستان، مصر، امارات و بحرین را مطرح کرد.
تدبیر24»حمید بعیدی‌نژاد در اینستاگرام خود نوشت: در حالی که امروز وزرای خارجه عربستان، مصر، امارات و بحرین به عنوان چهار کشور تحریم‌کننده قطر برای اعلام پاسخ به نامه دولت قطر در قاهره جمع شده بودند، همزمان وزیر خارجه قطر در کنفرانس چاتم‌هاوس در لندن حاضر شد و مواضع رسمی دولت قطر را در قبال درخواست‌های چهار کشور اعلام کرد که خلاصه آن به این قرار است:

۱. تحریم عربستان و امارات با حمایت مصر و بحرین علیه قطر بسیار خصمانه بود اما ما شوک اول تحریم را گذرانده‌ایم و در حال حاضر قادر به رفع تمام مایحتاج خود هستیم. تمام راه‌های جایگزین موجود را شناسایی و تضمین کرده‌ایم.

۲. درخواست‌هایی که آنها به قطر دادند، هیچ‌کدام برای ما قابل قبول نبود. درخواست‌های آنها ایجاب می‌کند که ما آزادی بیان را محدود کنیم؛ برخی افراد منتقد را تحویل شکنجه‌گران بدهیم؛ توان دفاعی خود را کاهش دهیم؛ تعیین اصول سیاست خارجی خود را به دست ریاض و ابوظبی داده و حتی با چک سفید به تحریم‌کنندگان غیر قانونی خود غرامت هم پرداخت کنیم.

۳. به طور خلاصه آنها می‌خواهند با نقض صریح حقوق ملت قطر استقلال و حاکمیت خود را تحت قیومت عربستان و امارات قرار دهیم.

۴. قطر مایل است رابط دوستانه‌ای با همسایگانش داشته باشد و روابط خوب با منطقه و جهان را دنبال خواهد کرد و از جمله با جدیت برگزاری مناصب جام جهانی را پیگیری خواهد کرد.

۵. تهدید این کشورها برای اخراج از شورای همکاری خلیج فارس موضعی بی‌معناست، زیرا این تصمیم به اجماع تمامی اعضای آن بستگی دارد و چنین اجماعی هم وجود ندارد.

۶. پیشنهاد کاهش روابط قطر با ایران در شرایطی که خود امارات روابط بسته‌ای به ایران دارد، بی‌معنی است. ما با ایران همسایه هستیم و مخازن گازی مشترک، خود زمینه‌ای برای همکاری مشترک بین دو کشور است.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها