بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
سه‌شنبه ۲۸ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 April 16
کد خبر: ۸۳۶۳۱
تاریخ انتشار: ۲۰ تير ۱۳۹۶ - ۰۸:۵۲
معاون امور بین‌الملل و بازرگانی وزیر نفت با اشاره به پیشنهاد ترکیه برای انتقال گاز ایران به اروپا اظهار کرد: این پیشنهاد برای ایران مقرون به صرفه نیست.

تدبیر24»امیرحسین زمانی‌نیا در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان اینکه مذاکرات با ترکیه برای انتقال گاز ایران از طریق این کشور به اروپا درحال انجام است، افزود:مذاکرات در این مورد در حال انجام است اما یک ایده است که برای ما در شرایط فعلی به دلیل قیمت بین المللی گاز اقتصادی نیست. از سوی دیگر در حال حاضر موجودی گاز اروپا بیشتر از نیازی که به گاز دارد است. در واقع عرضه گاز در اروپا بیشتر از نیاز اروپا است.

وی تاکید کرد: قیمت‌های جهانی گاز  پایین است و با توجه به هزینه انتقال این پیشنهاد برای ایران مقرون به صرفه نیست. در حال حاضر همه همسایه‌های ایران نیازمند گاز هستند. از عراق گرفته تا پاکستان، عمان، امارات، کویت و ... و تولیدات گاز ایران هم به تدریج زیاد می‌شود و می تواند بازارهای منطقه را هدف صادرات خود قرار دهد.

بر اساس این گزارش، پیش از این اعلام شده بود ترکیه پیشنهاد کرده گاز ایران از خاک این کشور به اروپا منتقل شود. شرط ایران برای انعقاد این قرارداد سه جانبه این است که گاز ایران مستقیما به اروپا ارسال شده و در ترکیه مصرف نشود.

معاون وزیر نفت در ادامه در مورد علاقه هندی‌ها به مشارکت در توسعه میدان گازی فرزاد B نیز توضیح داد: مذاکرات با هندی‌ها در مورد میدان گازی فرزاد B همچنان ادامه دارد اما هنوز به نتیجه قطعی نرسیده است. گاز پروم هنوز مطالعات خود را در مورد میدان گازی فرزاد بی نهایی نکرده است.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها