بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
شنبه ۰۱ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 20
کد خبر: ۸۴۰۰۳
تاریخ انتشار: ۲۳ تير ۱۳۹۶ - ۱۵:۱۴
معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش از فعالیت 6100 مدرسه عشایری در کشور و تحصیل 181 هزار و 125 دانش‌آموز در این مدارس خبر داد.
تدبیر24»رضوان حکیم‌زاده در افتتاحیه اردوی دانش‌آموزان دختر عشایر که در اردوگاه ثامن‌الحجج(ع) برگزار شد، اظهار کرد: در حال حاضر آموزش و پرورش عشایر 6100 مدرسه و 12 هزار و 105 کلاس درس دارد که در این مدارس 181 هزار و 125 دانش‌آموز تحصیل و 16 هزار و 968 نفر نیروی انسانی فعالیت می‌کنند.

وی افزود: دانش‌آموزان عشایر در فضاهای آموزشی متعدد شامل چادر، کانکس، ساختمان و متاسفانه کپر تحصیل می‌کنند.

حکیم‌زاده با اشاره به اینکه 537 دانش‌آموز دختر از تمام مقاطع تحصیلی 44 مربی و 22 همراه مربی در اردوی دانش‌آموزان دختر عشایر کشور حضور دارند، تصریح کرد: ویژگی منحصر به فرد اردوی دانش‌آموزان عشایر این است که در برگزاری این اردو تمام معاونت‌ها و سازمان‌ها با ما همکاری می‌کنند و دانش‌آموزان از تمام استان‌ها و مقاطع تحصیلی در این اردو حضور دارند.

وی با بیان اینکه آموزش و پرورش عشایر با نام محمدبهمن بیگی گره خورده است، گفت: او تلاش کرد بدون تغییر سبک زندگی عشایر آموزش را به میان آن‌ها ببرد، ماهم این رویکرد را پیگیری می‌کنیم.

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش خاطرنشان کرد: پیشنهاد دادیم در قالب یک طرح فرهنگی مدالی را به نام محمد بهمن بیگی طراحی کنیم و هرساله به عنوان نماد افتخار به دانش‌آموزان و مسئولانی که در آموزش و پرورش عشایر زحمت می‌کشند، تقدیم کنیم.

وی با بیان اینکه در برنامه ششم توسعه 137 میلیارد تومان برای آموزش و پرورش عشایر در نظر گرفته شده است، یادآور شد: هماهنگی‌هایی با رئیس فراکسیون عشایر انجام داده‌ایم تا بتوانیم اعتبارات بیشتری جذب کنیم.

حکیم‌زاده اظهار کرد: با توجه به اینکه معلمان عشایر قسمت زیادی از سال را در حال کوچ هستند از وزیر آموزش و پروش خواستار هستیم که سختی کار آن‌ها در نظر گرفته شود، برای این موضوع نامه‌نگاری‌هایی انجام شده است.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها