بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
پنجشنبه ۰۹ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 March 28
کد خبر: ۸۴۰۹۶
تاریخ انتشار: ۲۴ تير ۱۳۹۶ - ۱۱:۳۰
سفیر سابق انگلیس در عربستان اعلام کرد که ریاض تمامی مساجد اروپا را که به مرکز تندروی تبدیل شده‌اند، حمایت مالی می‌کند.‌
تدبیر24»ویلیام بت، سفیر سابق انگلیس در ریاض در عین حال گفت: من فکر نمی‌کنم عربستان به صورت مستقیم از گروه‌های تروریستی حمایت کند بلکه از ایدئولوژی حمایت می‌کند که به تندروی منجر می‌شود.

وی افزود: من احتمال می‌دهم که رهبران عربستانی نسبت به عواقب سیاست‌هایشان آگاه نباشند. آنچه عربستان انجام می‌دهد درست نیست و ما باید اقدامی در قبال آن انجام دهیم.

این سفیر گفت: عربستانی‌ها تأثیر حمایت مالی‌شان از رویکرد مشخصی از اسلام (وهابیت) در بسیاری از کشورها و نه فقط در انگلیس و اروپا را به طور کامل پیش‌بینی نکرده بودند.

وی خواهان برگزاری مذاکرات واقعی درباره این موضوع شد و تأکید کرد: عربستان به صورت مستقیم از تروریسم حمایت نمی‌کند بلکه از مسئله دیگری که به تروریسم دامن می‌زند حمایت می‌کند.

ویلیام بت درباره اینکه آیا عربستان و هم‌پیمانانش پیامدهای درگیری تلخ با قطر را پیش‌بینی کرده‌اند، یا خیر، گفت: اقدامات عربستان و هم پیمانانش یک اقدام زیرکانه نیست حتی اگر با دیدگاهشان موافق باشد. این یک سیاست نسنجیده  برای تحقق سریع یک مسئله است و من فکر می‌کنم که آن‌ها در ارزیابی‌شان اشتباه کردند. گمان می‌کنم آن‌ها فکر می‌کردند که دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا پشت آن‌هاست و از حمایت قطر دست برمی‌دارد. این مسائل را پیش آوردند چون فکر می‌کردند که قطر در نهایت عقب‌نشینی می‌کند برای همین فکر می‌کنم که آن‌ها کمی غافلگیر شدند و تحریم نتایج عکس داده است. این مسائل نه تنها به کودتا در قطر منجر نشد بلکه به حمایت بیشتر از امیر قطر انجامید.

سفیر پیشین انگلیس در عربستان تأکید کرد: دلیل واقعی این درگیری ادعاهای کشورهای محاصره کننده درباره حمایت قطر از تروریسم نیست بلکه اختلاف شدیدی در دیدگاه سیاسی است. این مسئله درباره اخوان المسلمین است و آنچه اتفاق می‌افتد جنگی درباره آینده خاورمیانه است.

وی درباره اینکه آیا تمامی اماراتی‌ها در داخل این کشور پشت تحریم قطر هستند، گفت: این مسئله با تأکید ابوظبی بر سیطره‌اش بر مسائل سیاسی خارجی در ارتباط است چراکه تحریم قطر به نفع دوبی نیست.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها