بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
سه‌شنبه ۰۴ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 23
کد خبر: ۸۵۲۱۷
تاریخ انتشار: ۰۳ مرداد ۱۳۹۶ - ۰۸:۴۷
معاون بیمه‌ای سازمان تامین اجتماعی با بیان اینکه بخشودگی جرائم بیمه‌ای کارفرمایان قانون دائمی است و این روال ادامه دارد گفت: از حالا به بعد هم اگر کارفرمای خوش حسابی که لیست حق بیمه‌اش را ارسال می‌کرده به دلایلی که قبلا بارها اعلام شده دچار مشکل شود و نتواند پرداختی داشته باشد و در نهایت جریمه شود، باز هم مشمول بخشودگی جرائم می شود.
تدبیر24»محمدحسن زدا  در پاسخ به اینکه با توجه به پایان یافتن مهلت بخشودگی جرائم بیمه‌ای کارفرمایان، برنامه دیگری برای بخشودگی جرائم جدید کارفرمایان لحاظ می‌شود؟ اظهار کرد: قبلا مهلتی تا ششم اردیبهشت ماه جاری به منظور مراجعه برای تقسیط و پرداخت بدهی‌های گذشته تعیین شده بود.

وی افزود: در بازه زمانی تعیین شده 1000 میلیارد تومان بخشیده و از اصل حق بیمه نیز 300 میلیارد تومان دریافت شد. به این معنا که به ازای پرداخت 300 میلیارد تومان از اصل حق بیمه،‌ 1000 میلیارد تومان بخشودگی اعمال شد.

معاون بیمه‌ای سازمان تامین اجتماعی با بیان اینکه جمع کل بخشودگی‌ها قبل از این 3800 تا 4000 میلیارد تومان بود گفت: بخشودگی جرائم بیمه‌ای کارفرمایان قانون دائمی است و از حالا به بعد هم اگر کارفرمای خوش حسابی که لیست حق بیمه‌اش را ارسال می‌کرده به دلایلی که قبلا بارها اعلام شده دچار مشکل شود و نتواند پرداختی داشته باشد و در نهایت جریمه شود، باز هم مشمول بخشودگی جرائم می شود.

به گزارش ایسنا، یکی از اقدامات سازمان تامین اجتماعی در راستای حمایت از تولید داخلی و خروج از رکود در بنگاه‌های اقتصادی اجرای بخشودگی جرائم بیمه‌ای کارفرمایان بود که از سال ۹۵ کلید خورد. بر این اساس ٥٠ تا ١٠٠ درصد جرائم کارفرمایان به علت دیرکرد در پرداخت حق‌بیمه کارکنان بخشیده شد. قانون بخشودگی جرائم در رابطه با کارفرمایانی اجرا شد که حق‌بیمه کارگران تحت پوشش خود را به صورت منظم و مطابق با قانون به سازمان تامین‌اجتماعی پرداخت می‌کردند اما به دلیل بروز مشکلات ناخواسته ازجمله حوادث و بلایای طبیعی، تحریم‌های ظالمانه و نوسانات نرخ ارز با مشکل مواجه شده و از پرداخت حق‌بیمه و ایفای تعهدات خود در قبال نیروی کار بازمانده‌اند.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها