بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
سه‌شنبه ۲۸ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 April 16
کد خبر: ۸۵۵۲۹
تاریخ انتشار: ۰۶ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۱:۴۵
طرح لغو نظام خدمات درمانی موسوم به "اوباماکر" در سنای آمریکا به تصویب نرسید.
تدبیر24»امروز جمعه، نمایندگان مجلس سنای آمریکا با ٥١ رای مخالف در برابر ٤٩ رای موافق طرح لغو قانون "خدمات درمانی قابل دسترس" موسوم به اوباماکر را رد کردند. طرح لغو اوباماکر توسط اکثریت جمهوری‌خواه سنای آمریکا تدوین و ارائه شده بود اما با پیوستن سه تن از سناتورهای این حزب به مخالفان، به تصویب نرسید.

این قانون در سال ٢٠١٠ به تصویب کنگره و امضای رئیس جمهوری وقت رسید و شامل تعمیم خدمات درمانی به بخش‌های بیشتری از جامعه آمریکاست.

به گزارش بی.بی.سی نشست سنای آمریکا برای بررسی این طرح در طول ساعات شب ادامه داشت و سرانجام طرفداران لغو اوباماکر نتوانستند مخالفان آن را به حمایت از آن قانع کنند.

رای سنای آمریکا به منزله شکست سیاسی عمده‌ای برای دونالد ترامپ، رئیس جمهوری است که در جریان مبارزات انتخاباتی، نظام خدمات درمانی دولت اوباما را پر هزینه و فاقد کارآیی توصیف کرده و وعده داده بود در صورت انتخاب به ریاست جمهوری، آن را لغو کند و یک نظام درمانی کارآمدتر و به صرفه‌تر را به جای آن به اجرا بگذارد.

طرح لغو اباماکر در ماه مه سال جاری به تصویب مجلس نمایندگان کنگره آمریکا رسیده بود اما اجرایی شدن آن مستلزم تصویب در مجلس سنا بوده است. با رد طرح لغو اوباماکر، قرار است جناح اکثریت در سنای آمریکا طرح دیگری شامل اصلاحاتی در آن را تدوین و برای بررسی و رای‌گیری مجدد در دستور کار مجلس سنا قرار دهند.

حزب جمهوری‌خواه دارای اکثریت دو کرسی در سنای آمریکاست اما برخی از سناتورهای جمهوری‌خواه ادامه این طرح را قابل قبول ندانسته بودند. لیزا مورکووسکی، سناتور جمهوری‌خواه از آلاسکا، با توجه به نیاز ساکنان کم درآمد حوزه انتخابیه خود به خدمات درمانی، تاکید کرده بود که وظیفه اصلی او برآوردن خواست مردم این ایالت است.

سوزان کالین، یکی از دو سناتور ایالت مین، و جان مک‌کین، از اعضای برجسته حزب جمهوری‌خواه در سنای آمریکا نیز در کنار سناتورهای دموکرات با لغو اوباماکر مخالفت کردند.

در روزهای اخیر، دونالد ترامپ بارها و به خصوص با استفاده گسترده از توئیتر، خواستار تصویب این طرح در مجلس سنا شده و گفته بود که اکثریت جمهوری‌خواه باید اقلیت دموکرات را هم برای لغو اوباماکر و جایگزینی یک نظام درمانی "موثر و اقتصادی" با خود همراه کنند. ساعاتی پیش از رای‌گیری در سنا، رئیس جمهوری آمریکا در توئیتر خود نوشت: "سناتورهای جمهوری‌خواه، راه بیفتید! بعد از هفت سال انتظار به مقصد برسید. به آمریکا یک نظام حمایت درمانی بزرگ بدهید!"

پس از اعلام نتیجه رای‌گیری، وی با ابراز ناخرسندی از این رای در توئیتر خود نوشت: "3 جمهوری‌خواه و 48 دموکرات مردم آمریکا را مایوس کردند. همانطور که از اول هم گفته بودم، بگذارید اوباماکر از درون فرو بریزد، بعد دست به کار خواهید شد. نگاه کنید!"

برچسب ها: تدبیر24 ، اوباماکر
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها