بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
شنبه ۰۱ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 20
کد خبر: ۸۵۶۴۲
تاریخ انتشار: ۰۷ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۲:۴۳
مصطفی میرسلیم با بیان این که انصراف قالیباف و بیانیه موتلفه به جریان اصولگرا ضربه زد،گفت: وقتی تتلو را در کنار رییسی دیدم، با خودم گفتم این چه کاری بود که آقای رئیسی کرد؟ آقای روحانی می‌رود با آقای شجریان که در ماه رمضان ربنا می‌خواند و آقای رئیسی می‌رود با تتلو که تصاویرش با آن وضع در اینترنت پخش شده بود.
تدبیر24»ایلنا نوشت: «میرسلیم در جمع فعالان سیاسی اراک به انتقاد از جبهه اصولگرایان پرداخت و گفت: کسب ۱۶ میلیون رای مقابل رئیس‌جمهوری که دور دوم هست، دستاورد بزرگی است و رئیس‌جمهوران قبلی رای بیشتری آورده بودند. چنانچه اگر به رای آقای توکلی مقابل آقای هاشمی نگاه کنید، می‌بینید، ایشان چهار میلیون رای بیشتر نیاورد.

وی افزود: اما اشکالی در کار دوستان ما و فعالان جمنا بود که فکر می‌کردند اگر کناره‌گیری صورت بگیرد آرا به سبد آقای رئیسی اضافه می‌شود. طیفی که قالیباف را قبول داشتند، او را شخصا قبول داشتند و وقتی قالیباف کنار رفت، رای او به سمت آقای روحانی رفت و عده‌ای هم رای ندادند. آقای روحانی آن قدر مردم را از آقای رئیسی ترسانده بود که مردم از ریاست‌جمهوری او وحشت داشتند.‌‌ همان موقع هم من به خبرنگار گفتم کنار رفتن ایشان خیلی حیف شد. این از سر دلسوزی برای آقای قالیباف نبود چون من به ایشان انتقادات زیادی داشتم و گفتم بعضی تصمیمات قالیباف نه برای تهران که برای کشور بد است.

میرسلیم افزود: اشتباه دیگر این بود که روز پنجشنبه اعلام کردند میرسلیم انصراف داده است. من شانزده دانشگاه برای سخنرانی رفته بودم و در همه این سخنرانی‌ها جنجال و شلوغ بود و در این برنامه‌ها بسیاری دانشجویان می‌گفتند اگر شما انصراف دهید یا رای نمی‌دهیم یا به روحانی رای می‌دهیم. من دیدم با این منطق اشتباه است که انصراف دهم و انصراف من آب به آسیاب روحانی بود اما متاسفانه این اشتباه انجام شد و بیانیه موتلفه منتشر شد. من افسوس خوردم که زحمت بچه‌های موتلفه هدر رفت. حرمت این زحمت‌ها باید حفظ می‌شد. برای ما که رای اصالت نداشت، گفتمان حق اصالت داشت.

وی افزود: من خودم به جهانگیری ایراد می‌گرفتم شما چرا نامزد شدی وقتی می‌خواستی انصراف دهی؟ بعد خودم اگر انصراف می‌دادم این تناقض بود اما متاسفانه بیانیه حزب را همه دیدند اما بیانیه تکذیب من را کسی ندید.

عضو موتلفه اسلامی به جلسه روز چهارشنبه شورای مرکزی حزب موتلفه اشاره کرد و گفت: در جلسه شورای مرکزی گفتم آیا کسی را پیدا کردید که اصلح است؟ که به اتفاق آرا به من گفتند شما اصلح هستید. بعد پرسیدم آیا مصلحت نظام این است که من کنار بروم؟ که رای‌گیری کردند و گفتند آقای میرسلیم خودت تشخیص بده که کنار بروی یا بمانی. من از اعضای موتلفه خواستم دیداری با آقای رئیسی داشته باشم که از من دعوت کرده بودند و بعد تصمیم بگیرم. رفتم خدمت آقای رئیسی و یک آقایی کنار ایشان بود. رفیق من گفت ایشان آقای تتلو هستند.

وی افزود: من سلام و علیکی با ایشان کردم و با خودم گفتم این چه کاری بود که آقای رئیسی کرد؟ آقای روحانی می‌رود با آقای شجریان که در ماه رمضان ربنا می‌خواند و آقای رئیسی می‌رود با تتلو که تصاویرش با آن وضع در اینترنت پخش شده بود. بعد به ما می‌گفتند تتلو توبه کرده! مگر این روش تبلیغ است؟ الان این توبه کرده می‌خواهد از شما دفاع کند؟ در دلم گفتم کار تمام شد و آقای رئیسی از این کار ضربه خورد.

نامزد موتلفه درباره دیدار روز آخر با رئیسی دیگر نامزد انتخابات گفت: درباره انصراف به ایشان گفتم نظر شما چیست؟ من یقین دارم عده‌ای از جوانان و دانشگاهیان هستند که اگر من انصراف دهم به شما رای نمی‌دهند. آقای رئیسی گفت بله مردم خیابان شاید حرف گوش کنند اما دانشگاهیان اگر انصراف دهید به سمت من نمی‌آیند و اشتباهی که درباره قالیباف پیش آمد درباره من تکرار نشود.

میرسلیم تصریح کرد: یکی از مسائلی که دل من را قرص کرد، تاکید آقا بر حضور سلایق مختلف در انتخابات بود. من احساس کردم که آقا منظورشان من است چون اگر من می‌رفتم فضا دو قطبی می‌شد چون آقای هاشمی‌طبا گفته بود به آقای روحانی رای می‌دهد.»

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها