بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
جمعه ۱۰ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 March 29
کد خبر: ۸۵۸۴۱
تاریخ انتشار: ۰۹ مرداد ۱۳۹۶ - ۰۹:۵۵
عباس سلیمی نمین - مدیر دفتر مطالعات و تدوین تاریخ ایران در یادداشتی به بررسی مبنای قانونی لغو کنسرت شهرام ناظری در قوچان پرداخت.
تدبیر24» منتقدین: عباس سلیمی نمین مدیر دفتر مطالعات و تدوین تاریخ ایران در یادداشتی  به بررسی مبنای قانونی لغو کنسرت شهرام ناظری در قوچان پرداخت که متن این یادداشت به‌شرح زیر است:

آنچه در قوچان توسط یک مقام قضایی صورت گرفت این سؤال را به‌جد مطرح می‌سازد که؛ آیا قوه محترم قضائیه مسئولیت تصمیمات منصوبان خود را به‌عهده می‌گیرد یا خیر؟ به‌عبارت دیگر، اگر صدور حکمی مبنای دقیق حقوقی نداشت آیا با صادرکننده آن برخورد انضباطی صورت خواهد گرفت یا الزاماً شاکی خصوصی می‌بایست راه دادسرای انتظامی قضات را در پیش گیرد که البته بسیار پرهزینه است؟

رمضانعلی آذری ــ دادستان محترم قوچان ــ بعد از دستور پلمب محل برگزاری کنسرت شهرام ناظری در این شهر به خبرگزاری ایرنا گفت: "با وجود تذکرات مکرر در چند روز گذشته مبنی بر انتخاب محل نامناسب برای برگزاری کنسرت شهرام ناظری، عوامل اجرایی به این تذکرات توجهی نکردند که اکنون به‌طور رسمی محل در نظر گرفته شده برای اجرای این برنامه پلمب شده است". وی همچنین افزود: "سالن ورزشی کارگران در منطقه یعقوب‌آباد قوچان برای برپایی کنسرت انتخاب مناسب و شایسته‌ای نبود و شأن هنرمندان و مردم شریف قوچان در این انتخاب نادیده گرفته شده است". (خبرگزاری جمهوری اسلامی ایران، جمعه 6 مرداد 1396)

از سوی دیگر حمید ضیایی ــ سرپرست اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی قوچان ــ اعلام کرد که لغو کنسرت شهرام ناظری بدون اطلاع کتبی صورت گرفته است. همچنین افشین تحفه‌گر ــ معاون هنری و سینمایی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی ــ جمعه‌شب (6 مرداد) گفت: تا کنون هیچ ابلاغیه رسمی در خصوص لغو و یا به تعویق افتادن این برنامه به ما نرسیده است.

در این زمینه چند نکته قابل تأمل است که امید است مقامات محترم قضایی به‌ویژه ریاست محترم این رکن مهم نظام سیاسی کشور به آن توجه کنند:

  1. در حالی که مسئولان فرهنگی شهرستان و استان رسماً طی مصاحبه‌های جداگانه اعلام داشته‌اند که هیچ گونه اطلاع مکتوب و رسمی از سوی دادستان قوچان دریافت نداشته‌اند وی مدعی است تذکرات مکرری مبنی بر نامناسب بودن محل برگزاری به عوامل اجرایی داده شده است. قطعاً در این زمینه یک طرف خلاف حقیقت را منعکس می‌سازد؛ لذا لازم است بعد از تحقیق با خلاف‌گوینده برخورد لازم صورت گیرد به‌ویژه اگر وی یک مقام قضایی باشد.
  2. آیا دادستان در ارتباط با تشخیص این‌که محل برگزاری یک فعالیت هنری مناسب با شأن هنرمندان و مردم است یا خیر، مسئولیتی دارد؟
  3. آیا مواجه ساختن هنرمندان و مردم با درب‌های پلمب‌شده نادیده گرفتن شئونات جامعه هنردوست است یا برگزاری آن در محلی که ولو به‌سلیقه دادستان محترم نامناسب است؟
  4. ازآن‌جا که این‌گونه دستورات قضایی در استان خراسان مسبوق به سابقه بوده است بر مسئولان محترم قضائیه فرض است که در این زمینه تحقیق کنند که آیا مورد اخیر نیز در ارتباط با برداشت شخصی یکی از مقامات این استان است که حریم امام هشتم را کل استان می‌داند یا خیر؟
  5. هفته گذشته معاونت محترم قوه قضائیه طی مصاحبه‌ای رسماً اعلام کرد که از نظر قوه قضاییه محدوده حرم امام رضا علیه السلام صرفاً مشهد است؛ بنابراین در صورتی که عملکرد دادستان قوچان مرتبط با نگاه شخص مورد اشاره باشد آیا شایسته است که مقامات قضایی هریک از جایی الهام گیرند؟
  6. ازآن‌جا که با توجیه دفاع از شأن هنرمندان و مردم، شئونات هنردوستان زیر پا گذاشته شده آیا آنچه در رسانه‌ها انعکاس یافته عذر بدتر از گناه نیست؟

در پایان باید یادآور شوم در حالی‌که به‌لحاظ کمیت برگزاری کنسرت در سراسر ایران پدیده‌ای کم‌مانند است چرا می‌بایست با برخی عملکردهای سلیقه‌ای آن هم با توجیهاتی که به هیچ وجه شایسته نیست فضای فعالیت‌های هنری کشور وارونه جلوه داده شود؟ بدون شک پیگیری شایسته دستگاه قضا می‌تواند برای همیشه این نوع انحراف اذهان عمومی از مسائل اساسی جامعه را پایان بخشد و قانون‌محوری را بر سلیقه‌محوری رجحان دهد.

منبع: مشرق
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها