بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
پنجشنبه ۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 25
کد خبر: ۸۶۰۱۶
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۱۰ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۸:۳۷
جواد اطاعت از مطالبات و راهكارها در نظام آموزش و پرورش می گوید:
در نظام آموزش و پرورش ما متاسفانه فرآیند حرکت به سمت ترویج آموزه های غربی است. نظام بروکراسی در آموزش و پرورش، حجیم، متورم و پرخرج است.لذا نظام اداری، مدیریتی آموزش و پرورش باید با استفاده از تکنولوژی های موجود اصلاح شود .
تدبیر24»جواد اطاعت نماینده سابق مجلس شورای اسلامی درخصص مطالبات و راهکارهای آموزش و پرورش به خبرنگار ما گفت: مراکز آموزشی کشور دو ضلع از سه ضلع مثلث سرمایه ها برای توسعه کشور، یعنی سرمایه اجتماعی و سرمایه انسانی را به خود اختصاص می دهند. بنابراین نظام آموزشی کشور از اهمیت به سزایی برخوردار است.

به گزارش خبرنگار تدبیر24 این استاد علوم سیاسی همچنین افزود : وزارت آموزش و پرورش ایران ، آموزش محور است؛ در حالی که باید مهارت محور باشد. اگر در ایران آسیب های اجتماعی بالاست، بدان سبب است که در آموزش و پرورش به جای تاکید بر تربیت بر تعلیم متمرکز شده ایم. دانش آموزان ما مثلثات، جبر، فیزیک و شیمی را به خوبی می آموزند؛ اما در کسب مهارت های زندگی عاجزند. ضعف فرهنگ گفتگو، ضرب و جرح، طلاق، اعتیاد و بطور کلی آسیب های اجتماعی نتیجه فقدان تربیت مهارت های اخلاقی، انسانی و رفتاری در مدارس کشور است.به عبارتی نظام آموزش و پرورش  باید در 10 سال اول عموما مبتنی بر مهارت برای زیست بهتر شود.بجای اموزش نظری به آموزش مهارت های زندگی تغییر جهت دهد.برای مثال مهارت استفاده از تغذیه برای کاهش بیماری ها. به عبارتی در کنار تمرکز بر آموزش باید بر پرورش هم توجه شود( افزایش مهارت برای تغییر سبک زندگی ).

اطاعت در ادامه به خبرنگار ما گفت : نظام تربیتی ایران متاثر از آموزه های غربی است. در حالی که باید نظام تربیتی متاثر از آموزه های اسلامی – ایرانی و یا لااقل شرقی مثل ژاپن باشد و در عین استفاده از تکنولوژی در حفظ سنت های اصیل اسلامی و ایرانی بکوشیم؛ اما متاسفانه فرآیند حرکت به سمت ترویج آموزه های غربی است. نظام بروکراسی در آموزش و پرورش، حجیم، متورم و پرخرج است.لذا نظام اداری، مدیریتی آموزش و پرورش باید با استفاده از تکنولوژی های موجود اصلاح شود .

این عضو هیئت علمی دانشگاه شهید بهشتی با اشاره به ضروری بودن آموزش های ضمن خدمت معلمان بویژه تربیت مدیر برای نظام آموزشی کشور افزود: تامین بخشی از هزینه های آموزش و پرورش از طریق افزایش قیمت سیگار به این معنا که به ازای هر نخ سیگار مبلغی به حساب آموزش و پرورش واریز شود. بر اساس آمارهای موجود در ایران حداقل در سال ده هزار میلیارد تومان صرف خرید و مصرف سیگار میشود. اگر ده درصد به این قیمت اضافه شود مبلغی معادل هزار میلیارد تومان خواهد شد که میتوانیم با آن یک میلیون متر مربع فضای آموزشی بسازیم/ چیزی حدود هزار مدرسه که هرکدام هزار مترمربع زیر بنا داشته باشد. لازم به ذکر است که بودجه اختصاص یافته به سازمان نوسازی، تجهیز و توسعه کشور در سال 1396 برابر با 814 میلیارد تومان بوده است.

وی همچنین با تاکید بر افزایش درصدی به قیمت فرآورده های نفتی بویژه بنزین و اختصاص آن به آموزش و پرورش گفت: برای مثال اگر به ازای هر لیتر بنزین مصرفی 200 تومان به آموزش و پرورش اختصاص پیدا کند، با مصرف روزانه 85 میلیون لیتر بنزین در کشور در سال مبلغی معادل 6هزار میلیارد تومان به آموزش و پرورش تعلق خواهد گرفت. لازم به ذکر است که بودجه در نظر گرفته شده برای وزارت آموزش و پرورش در سال 96 برابر با 31 هزار میلیارد تومان بوده است.

اطاعت در پایان ضمن توجه به  توسعه مدارس غیر دولتی که از طریق واگذاری مدارس دولتي به بخش خصوصی و نه ایجاد مدارس غیر انتفاعی کنونی توضیح داد: با این شکل چون سرمایه گذاران در مدارس غیر دولتی نیازی به سرمایه گذاری سنگین برای ساخت و یا اجاره بهای زیاد برای مدارس ندارند و ساختمانهای مدارس دولتی کنونی با شرایطی به آنها واگذار میشود، شهریه دانش آموزان به شدت کاهش پیدا می کند و گستره وسیع تری از دانش آموزان می توانند در این مدارس مشغول تحصیل شوند. لذا امکان توسعه مدارس غیر دولتی از ده یازده درصد کنونی تا 35 درصد وجود دارد.با این رویکرد بارسنگین منابع مالی سبک خواهد شد و با منابع موجود ميتوان نيازهاي مالي اموزش و پرورش را برطرف كرد. همچنین ایجاد جنبش خیرین حتی با مبالغ کم به منظور، ساخت، توسعه و تجهیز مدارس کشور نیز می تواند در دستور کار قرار گیرد.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
غیر قابل انتشار: ۹۶
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۹:۰۸ - ۱۳۹۶/۰۵/۱۳
0
0
به نظر می رسد محصول این تعلیم و تربیت زیاد به کار نظام می آید تا ! پرورش انسانهای متفکر و اهل عقل و اندیشه !!!!

بگم که ...با فکر و اندیشه و فرهنگ و الته معلم لج کرده ؟ باور نمی کنید ؟ حق دارید ! قلم فرسایی برای کسب رضایت صاحبان زور و زر !! دلیل نمی خواهد !!!!

خدا رضا ...را بیامرزد !
ایشون پادگان را به دانشگاه تبدیل کرد و ما دبیرستانها را به پادگان ؟

معلومه که قراره از این نگاه چی بیرون بیاید !
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها