بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
شنبه ۰۱ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 20
کد خبر: ۸۶۱۷۱
تاریخ انتشار: ۱۲ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۶:۱۵
فعال سیاسی اصولگرا:
دبیر حزب موتلفه اسلامی در خراسان رضوی گفت: اگر رئیس جمهوری همه عزم خودش را برای حل مشکلات مصرف کند و قویترین افراد هم در کابینه انتخاب شوند باز هم به تنهایی قادر به حل مشکلات نخواهند بود.
تدبیر24»جواد آرین منش روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا در آستانه مراسم تحلیف رئیس دولت دوازدهم، افزود: دولت امروز در یک شرایط بسیار سخت و بحرانی کار خود را آغاز می کند.
وی ادامه داد: رئیس جمهوری منتخب و دولت در شرایطی کار خودشان را آغاز می کنند که با ابرچالشهای داخلی مثل بیکاری، رکود طولانی، آسیبهای اجتماعی، نارسایی نظام بانکی و دهها مساله و مشکل دیگر مواجه هستند.
این فعال سیاسی گفت: رئیس جمهوری هم باید به مطالبات رهبری و هم به خواسته های مردم پاسخ دهد و وعده هایی را که در دوران انتخابات بیان کرده تحقق ببخشد؛ این رسالت سنگین و کار عظیم را هیچ دولت و رئیس جمهوری بدون حمایتهای رهبری و هماهنگی قوای سه گانه و مشارکت مردم نمی تواند به انجام برساند.
وی افزود: علاوه بر عرصه داخلی در عرصه منطقه ای هم با چالشهای سیاسی مواجه هستیم؛ عملکرد کشورهای همسو با آمریکا همچون عربستان، شیطنت های تروریسم منطقه ای و مشکلاتی که در منطقه و عرصه بین المللی وجود دارد بخش دیگری از چالشهای پیش روی رئیس جمهوری و دولت آینده هستند.
آرین منش ادامه داد: رئیس جمهوری از یک سو باید نگاهش به مسائل داخلی باشد، از سوی دیگر باید نگاهش به مسائل منطقه ای و مراقب باشد که مشکلات منطقه ای برای کشور ایجاد نشود؛ از سوی دیگر در پی تحقق بخشیدن مفاد برجام و تعامل با دنیا و استفاده از سرمایه گذاریهای خارجی باشد.
وی گفت: با توجه به همه اینها، کمبود منابع داخلی و بیکاری فزاینده به یک عزم ملی، همدلی و هماهنگی میان قوای سه گانه و مشارکت مردم در حل مشکلات کشور نیاز است.
این فعال سیاسی افزود: در گام نخست، انتخاب کابینه پیش روست که هنوز از فهرست کامل اعضای کابینه اطلاعی در دست نیست ولی قاعده این است که چون مشکلات کشور فراتر از توان یک دولت است پس مجلس، قوه قضاییه، نهادهای نظامی، انتظامی، سپاه، ارتش و همه و همه باید دست به دست هم بدهند و با همدلی و هماهنگی در جهت حل مشکلات کشور گام بردارند.
دبیر حزب موتلفه اسلامی در خراسان رضوی ادامه داد: اگر میان نیروهای داخلی تقابل به وجود بیاید و اختلاف سلیقه های سیاسی و فکری به شکاف بین دولت و مجلس، دولت و قوه قضاییه، دولت و نیروهای نظامی و انتظامی، دولت و سپاه انجامد انرژی و توان کشور به حاشیه ها رانده می شود و قادر به حل مشکلات کشور نخواهیم بود.
وی در ارتباط با احتمال حضور مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در مراسم تحلیف ریاست جمهوری اسلامی ایران نیز گفت: معتقدم تندروی های آمریکا به خصوص در ارتباط با نقض برجام و اعمال تحریم های جدید علیه جمهوری اسلامی ایران بگونه ای است که بین اروپا و آمریکا یک شکاف ایجاد شده است.
آرین منش افزود: آمریکایی ها در عرصه بین المللی در قبال ایران دچار نوعی انزوا و تک روی شده اند؛ اروپائیان هم که منافع خودشان را در تداوم و تحقق برجام می دانند لذا مایل به قطع ارتباط اقتصادی و سیاسی با ایران نیستند و به شکل علنی نشان می دهند مثل گذشته مایل به همراهی با آمریکا نیستند. این پیام، پیام مثبتی است.
وی گفت: در صورتی که بتوانیم منافع متقابل با اروپایی ها را تعریف کرده و در پی داشته باشیم تحریم های آمریکایی نمی تواند برای ما مشکل آفرین باشد.
برچسب ها: تدبیر24 ، دولت
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها