بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
پنجشنبه ۳۰ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 April 18
کد خبر: ۸۶۷۷۴
تاریخ انتشار: ۱۹ مرداد ۱۳۹۶ - ۰۹:۵۴
دانش آموزان پژوهشسرای شهید طاهر اسدنیای استان مرکزی با استفاده از نوک مداد لامپ ساختند.
تدبیر24»محمد نبی سلطانی نژاد از محققان این طرح در این باره گفت: برای این منظور ما در این آزمایش نوک مداد را که از جنس گرافیت است، توسط دو سیم رابط به باتری ماشین وصل کردیم.

این محقق ادامه داد: جریان الکتریکی از باتری، سیم و نوک مداد عبور کرده و باعث گرم شدن نوک مداد می‌شود تا حدی که نوک مداد شروع به نورافشانی می‌کند.

به گفته وی به علت دمای زیاد نوک مداد، نور تابشی از آن تقریبا به رنگ سفید است، البته بعد از مدت کوتاهی بر اثر گرمای زیاد ایجاد شده و اکسید شدن نوک مداد، گرافیت به مرور زمان متلاشی می‌شود.

سلطانی نژاد با تاکید بر اینکه در این آزمایش انرژی الکتریکی به انرژی نورانی تبدیل شد، اضافه کرد: یکی از متداول‌ترین روش‌های تولید انرژی نورانی استفاده از انرژی الکتریکی مانند انواع لامپ‌های مختلف است.

سال گذشته، مسابقه دانش ‌آموزی نور؛ گرامیداشت ابن هیثم با 200 اثر برگزیده از آزمایش‌های علمی در رابطه با نور به کار خود پایان داد؛ امسال نیز مسابقه دانش‌آموزی نور؛ گرامیداشت جکی یینگ از ابتدای آذرماه سال گذشته در قالب نمایش علمی و ساخت فیلم‎های 60 ثانیه‌ای از آزمایشات علمی در سطح دانش‌آموزان برخی کشورهای منطقه شروع شده است.

این طرح از سوی محمدنبی سلطانی نژاد، محمد فتح آبادی و علیرضا میرزایی از پژوهشسرای شهید طاهر اسدی‌نیای استان مرکزی اجرایی شده است. این دانش ‌آموزان با انجام آزمایشی با استفاده از نوک مداد که از جنس گرافیت است، سیم و باتری ماشین، انرژی الکتریکی را به انرژی نورانی تبدیل کردند.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها