بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
چهارشنبه ۰۵ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 24
کد خبر: ۸۷۰۶۲
تاریخ انتشار: ۲۲ مرداد ۱۳۹۶ - ۰۹:۵۵
در حالی که تنش و جنگ لفظی میان آمریکا و کره شمالی بالا گرفته است، شبکه خبری دویچه‌وله نگاهی انداخته است به توان نظامی کره شمالی.
تدبیر24»در این مطلب آمده است:

یکی از بزرگترین ارتش‌های جهان

۷۰۰ هزار سرباز و نزدیک به ۵/ ۴ میلیون نیروی ذخیره؛ حدود یک‌پنجم از جمعیت کره شمالی در خدمت ارتش این کشور است. همه مردان در کره شمالی باید به نوعی آموزش نظامی دیده باشند. با این حساب نیروی نظامی کره شمالی از نظر نفرات دو برابر نیروی نظامی کره‌ جنوبی است.

سامانه‌های تسلیحاتی گوناگون

بنا بر فهرست جهانی توان نظامی (Global Firepower Index) در سال ۲۰۱۷، کره شمالی ۷۶ زیردریایی، ۵ هزار و ۲۵ تانک و ۴۵۸ هواپیمای جنگنده دارد.

نمایش تسلیحاتی

حکومت کمونیستی کره شمالی هر سال با رژه‌ نظامی در پیونگ‌یانگ، پایتخت، "توان نظامی" خود را به رخ جهان می‌کشد. این رژه‌ سالانه معمولا در سالروزی ملی یا سالروزی در ارتباط با خانواده‌ کیم برپا می‌شود.

موشک‌های قاره‌پیما

ایالات متحده اخیرا آزمایش موفقیت‌آمیز یک موشک بالیستیک قاره‌پیما در کره‌ شمالی را تأیید کرد. به گفته‌ رکس تیلرسون، وزیر خارجه‌ آمریکا، این آزمایش "بعد تازه‌ای از تهدید" برای ایالات متحده، هم‌پیمانانش و جهان محسوب می‌شود. بنا بر اعلام خبرگزاری دولتی کره شمالی (KCNA)، با این موشک که از نوع "هوسانگ ۱۴" بوده، "می‌توان هر نقطه‌ از جهان را هدف قرار داد".

آزمایش‌های اتمی بی‌اعتنا ادامه می‌یابند

کره شمالی با وجود تحریم‌های شدید بین‌المللی به برنامه هسته‌ای خود ادامه می‌دهد. این کشور تاکنون پنج بار انفجار اتمی را آزمایش کرده که دو مورد آن در سال ۲۰۱۶ بوده‌اند.

تهدید صلح جهانی

تنها چین و روسیه متحدان کره‌ شمالی برشمرده می‌شوند. پیونگ‌یانگ "آمریکای امپریالیستی" را دشمن اصلی خود می‌داند؛ ژاپن و کره‌ جنوبی هم دشمنان بعدی هستند. کره‌ شمالی روی رزمایش مشترک آمریکا و کره‌ی جنوبی حساسیت ویژه‌ای دارد که سالانه در منطقه برگزار می‌شود.

پایان صبر؟

با توجه به واکنش‌های ایالات متحده پس از آزمایش اخیر موشک قاره‌پیما به نظر می‌رسد صبر واشنگتن به سر آمده باشد. در این میان روسیه و چین تلاش می‌کنند مانع شوند آمریکا آغازگر جنگ احتمالی با کره‌ شمالی باشد.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها