بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
جمعه ۱۰ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 March 29
کد خبر: ۸۷۰۸۲
تاریخ انتشار: ۲۲ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۳:۲۹
شریعتمداری:
وزیر پیشنهادی صنعت، معدن و تجارت تصریح کرد: باید تلاش شود بخش خصوصی با کمترین مداخله دولت و بیشترین حضور بخش خصوصی اداره شود.
تدبیر24»محمد شریعتمداری امروز (یکشنبه) در اتاق بازرگانی تهران گفت: دوران کم نظیری را با همت بخش خصوصی آغاز خواهیم کرد  اما باید توجه داشت که اکنون نظام بانکی کشور با مشکلات بسیاری مواجه است و به نظر می رسد که هماهنگی وزارت اقتصاد با بانک مرکزی باید بیشتر از قبل باشد تا بتوان شاهد تحول در نظام بانکی کشور باشیم.

وی ادامه داد: به نمایندگان بخش خصوصی ایران، اعتقاد داریم و درخواست ما این است که تلاش شود اتاق بازرگانی با کمترین مداخله دولت و بیشترین حضور بخش خصوصی واقعی کشور اداره شود.

شریعتمداری افزود: باید اختیارات ستاد اقتصاد مقاومتی را بیشتر کرد تا بتوان محدودیت ها را به سرعت از سر راه برداشت.

وی گفت: برخی به دلیل مقررات دست و پاگیر اقتصاد ایران، نگران حضور هستند، چراکه نامشخص بودن برخی ریسک های سرمایه گذاری در اقتصاد ایران در کنار سندهای ضمانت نامه، هنوز مشکلاتی را سر راه سرمایه گذاران خارجی قرار می دهد. برخی بانک‌ها مشکلات ترازنامه ای دارند که قابلیت ترجمه و ارائه به نهادهای بین المللی را ندارد؛ بنابراین باید روی آن تمرکز کرد و زمینه های خوبی را برای فعالیت های اقتصادی فراهم نمود.

وزیر پیشنهادی صنعت، معدن و تجارت عنوان کرد: در گذشته ۶.۴ میلیارد دلار واردات به صورت مستقیم از سوی دولت انجام می شد که در دولت هشتم به ۵۰۰ میلیون دلار کاهش یافت.

شریعتمداری درباره ادغام وزارتخانه‌ها گفت: اگر قرار باشد دولت بنگاهداری کند باید چندین و چند وزارتخانه داشته باشد در این صورت باید وزارت صنایع و معادن و بازرگانی را احیا کرد. در حالیکه این هدف نیست بلکه می خواهیم امور دولتی را به بخش خصوصی واقعی واگذار کنیم نه اینکه بنگاه ها را از وزارت صنعت بگیریم و به وزارت دفاع و رفاه بدهیم.

برچسب ها: تدبیر24 ، شریعتمداری
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها