بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
چهارشنبه ۰۵ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 24
کد خبر: ۸۷۴۶۷
تاریخ انتشار: ۲۶ مرداد ۱۳۹۶ - ۰۹:۱۷
دکتر سورنا ستاری در دولت دوازدهم و برای دومین بار به عنوان معاون علمی‌وفناوری رییس‌جمهور انتخاب شد.
تدبیر24»رییس‌ جمهور به استناد اصل یکصد و بیست و چهارم قانون اساسی در حکمی "سورنا ستاری" را به عنوان «معاون علمی‌وفناوری رییس‌جمهور» منصوب کرد.

دکتر سورنا ستاری، متولد 1351، فرزند شهید سرلشگر خلبان منصور ستاری، فرمانده فقید نیروی هوایی ارتش است که 15 دی ماه 1373 در سانحه‌ای هوایی به همراه تنی چند از فرماندهان این نیرو به شهادت رسید.

وی که با حکم دکتر حسن روحانی رئیس‌جمهور عهده‌دار معاونت علمی‌وفناوری رئیس جمهور در دو کابینه یازدهم و دوازدهم شده است، مدارج کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری مهندسی مکانیک را در دانشگاه صنعتی شریف گذرانده و هم‌اکنون دانشیار این دانشگاه است.

ستاری در سال 84 به عنوان مدیرعامل سازمان بهینه‌سازی مصرف سوخت انتخاب شد، اما یک سال بعد از سمتش استعفا داد.

وی که پژوهش‌های متعددی در حوزه انرژی‌های نو داشته، عضو هیات علمی دانشگاه صنعتی شریف هم هست و به عنوان یکی از محققان برگزیده در جشنواره فناوری نانو نیز مورد تقدیر قرار گرفته است.

سورنا ستاری موفق به دریافت نشان درجه یک هنری از مقام معظم رهبری شده و نیز ثبت دو اختراع داخلی و خارجی و تالیف 14 جلد کتاب را در کارنامه خود دارد.

از مسئولیت‌های اجرایی ستاری می‌توان به موارد «ریاست بنیاد ملی نخبگان»، «عضویت در شورای عالی انقلاب فرهنگی»، «دبیر هیات امنای صندوق نوآوری و شکوفایی»، «عضو هیات عامل صندوق نوآوری و شکوفایی»، «ریاست هیات امنای پارک فناوری پردیس معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری»، «ریاست هیات امنای صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور»، «عضو هیات امنای موسسه آموزشی و تحقیقاتی صنایع دفاعی»، «ریاست پژوهشگاه صنعت نفت»، «مدیرعامل سازمان بهینه سازی مصرف سوخت کشور»، «ریاست پژوهشکده نانو تکنولوژی پژوهشگاه صنعت نفت» و «ریاست گروه انرژی موسسه مطالعات بین‌المللی انرژی» اشاره کرد.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها