بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
چهارشنبه ۰۵ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 24
کد خبر: ۸۷۸۴۸
تاریخ انتشار: ۳۰ مرداد ۱۳۹۶ - ۰۹:۰۷
رییس کمیته فرهنگی شورای شهر تهران با تاکید بر اینکه لغو نامگذاری فلکه‌های اول و سوم تهرانپارس فاقد وجاهت قانونی است، گفت: با توجه به از بین رفتن فلکه‌های دوم و چهارم به مرور زمان، چاره‌ای به جز انتخاب نام برای دو فلکه اول و سوم وجود نداشت.
تدبیر24»مجتبی شاکری ، با اشاره به تذکر اخیر رییس کمیسیون شهرسازی و معماری شورای شهر چهارم نسبت به نامگذاری فلکه اول و سوم تهرانپارس به نام‌های «فلکه قمر بنی هاشم (ع)» و «فلکه سجادیه»، افزود: این عضو شورا اواخر سال گذشته در تذکری ناوارد به نامگذاری مصوب و ابلاغ شده مذکور اعتراض کرد و خواستار مسکوت شدن موضوع شد، اما بر خلاف آنچه که در جلسه گذشته ادعا کرد، موضوع «مسکوت گذاشتن نامگذاری فلکه‌های تهرانپارس» در هیچ‌ یک از جلسات شورا به رای گذاشته نشد و به تصویب نرسید.

وی افزود: بنابراین تکرار مکرر اعتراض و درخواست لغو نامگذاری محلی از اعراب ندارد؛ چراکه ابلاغ مصوبه برای اجرا از وجاهت قانونی برخوردار بوده و با تذکر یک عضو، بدون رای‌گیری نمی‌توان مانع از اجرای آن شد و رجزخوانی برای تغییر این نامها در کمیسیون نامگذاری شورای پنجم، ارائه تصویری غیر منطقی و ساختار شکنانه دوره آتی است.

رییس کمیته فرهنگی شورای شهر تهران درباره ضرورت انجام این نامگذاری، به تذکرات برخی از شهروندان در خصوص دشواری یافتن آدرس در این منطقه اشاره کرد و گفت: برچیده شدن فلکه دوم و اطلاق نام «چهار راه اشراق» بر آن از یک سو در کنار برچیده شدن فلکه چهارم، دلیلی برای استفاده از شماره فلکه اول و سوم برای دو فلکه به جا مانده، باقی نمی‌گذارد لذا چاره‌ای جز انتخاب نام برای این دو فلکه وجود نداشت؛ دقت نظر کمیسیون نامگذاری و تایید آن در صحن شورا حاکی از پاسخگوئی صریح شورا به این نیازاست.

شاکری خاطرنشان کرد: نام قمر ‌بنی‌هاشم (ع) باتوجه به اتصال این فلکه به خیابان جانبازان از تناسب و سنخیت لازم برخوردار است، ضمناً پذیرش نام محله به نام تهرانپارس مانائی این اسم را هم برای اهالی به همراه دارد.
مطالب مرتبط
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها