بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
جمعه ۱۰ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 March 29
کد خبر: ۸۸۲۷۲
تاریخ انتشار: ۰۴ شهريور ۱۳۹۶ - ۰۷:۴۵
محمود واعظی، رئیس دفتر رئیس‌جمهوری درباره احتمال انجام یا لغو سفر رئیس‌جمهوری به نیویورک به منظور حضور در مجمع عمومی سازمان ملل گفت که این موضوع در دست بررسی است.

تدبیر24»سیدمحمود واعظی در حاشیه جلسه هیات دولت در جمع خبرنگاران در واکنش به طرح برخی شایعات نسبت به انتصاب فردی به‌عنوان معاونت اجرایی رئیس‌جمهوری اظهار کرد: هنوز هیچ بحثی درباره معاونت اجرایی رئیس‌جمهوری مطرح نشده است.وی درباره معاونت امور مجلس ریاست‌جمهوری و شایعات درباره ابقای حسینعلی امیری در این سمت گفت: آقای امیری در حال انجام کار خود است و به‌عنوان یکی از گزینه‌های معاونت پارلمانی دولت دوازدهم نیز نامشان مطرح است.رئیس دفتر رئیس‌جمهور همچنین درباره انتخاب سخنگو در دولت دوازدهم و اینکه آیا قرار است معاونتی جداگانه برای این امر ایجاد شود یا خیر، تاکید کرد: نظر رئیس‌جمهوری برای سخنگویی دولت دوازدهم این است که فردی انتخاب شوند تا وقت زیادی برای کار سخنگویی اختصاص دهد و افکار عمومی نه فقط در هفته یک بار بلکه بیشتر از اقدامات دولت مطلع شوند.

واعظی تصریح کرد: نظر رئیس‌جمهوری این است که در دولت دوازدهم وضعیت اطلاع‌رسانی سامان بیشتری یابد و یک مسوول مستقیم برای این موضوع انتخاب شود تا علاوه‌بر اینکه وقت بیشتری برای این بخش می‌گذارد، به‌صورت عمیق‌تر فعالیت کند و با روابط عمومی‌های نهادهای مختلف هماهنگی ایجاد کند. در مجموع آنچه مطرح است انتخاب یک مسوول است.

حال این مسوول می‌تواند به‌عنوان مشاور، دستیار یا معاونت فعالیت کند.همچنین به گزارش «ایرنا» وی افزود: نظر رئیس‌جمهوری درباره سخنگوی دولت دوازدهم بر این است که وضعیت اطلاع‌رسانی ساماندهی بیشتری شود و مسوول مستقیم برای این پست انتخاب شود که فردی خاص و دارای وقت موسعی باشد تا فقط کار سخنگویی انجام دهد.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها