بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
چهارشنبه ۰۵ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 24
کد خبر: ۸۸۵۲
تاریخ انتشار: ۰۲ آذر ۱۳۹۲ - ۰۴:۳۰
نتایج یک بررسی جدید نشان می‌دهد که دانشگاه‌های انگلیس به تنهایی در سال گذشته میلادی (2012) برای انجام تحقیقات علمی و آزمایشگاهی خود بیش از یک میلیون حیوان از جمله تعداد قابل‌توجهی سگ، گربه و میمون را قربانی کرد‌ه‌اند.
به گزارش تدبیر24 به نقل از ایسنا، طی سال گذشته حدود یک میلیون موش در طول آزمایشات پزشکی در دانشگاه‌های این کشور تلف شده‌اند.

برخی موسسات آموزشی انگلیسی سالانه بیش از 200 هزار حیوان آزمایشگاهی را قربانی می‌کنند. به عنوان مثال در دانشگاه آکسفورد به تنهایی 29 میمون، 43 گورکن، 18 خوک و نزدیک به 200 هزار موش برای انجام تحقیقات دانشگاهیِ دانشجویان قربانی شده‌اند.

یک سخنگوی دانشگاه آکسفورد دراین‌باره مدعی شد: این دانشگاه یکی از بزرگترین مراکز تحقیقاتی زیست‌پزشکی در جهان به حساب می‌آید و سال‌هاست در خط مقدم نوآوری و علوم حیاتی گام برداشته و آزمایش روی حیوانات تنها در بخش کوچکی از تحقیقات و برنامه‌های کلی این دانشگاه انجام می‌شود.

به گزارش ایسنا به نقل از پایگاه اینترنتی یونیورسیتیزنیوز، وی افزود: هنوز بر سر استفاده از حیوانات و ضرورت آن برای پیشرفت‌های پزشکی در جهان اجماع عمومی وجود دارد. همچنین 97 درصد از حیواناتی که در این تحقیقات استفاده می‌شوند، جوندگانی نظیر موش‌ها هستند.

از سوی دیگر آمار نشان می‌دهد که مطالعات علمی دانشگاه «ادینبورگ» نیز منجر به مرگ 202 هزار و 203 حیوان آزمایشگاهی شده و در تحقیقات دانشگاه آکسفورد نیز این رقم حدود 226 هزار و 341 مورد حیوان تلف شده برآورد شده است.

علاوه بر این در دانشگاه ادینبورگ 1972 خوکچه هندی، 668 همستر و 630 خرگوش قربانی تحقیقات علمی شده‌اند. همچنین در «کالج سلطنتی دامپزشکی» 10 قلاده سگ و در دانشگاه کاردیف نیز دو گربه قربانی شده‌اند و مسئولان موسسه آموزشی «وِلش» نیز به دلیل دوختن چشم‌های چند بچه گربه به شدت مورد انتقاد قرار گرفته‌اند.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها