بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
جمعه ۳۱ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 April 19
کد خبر: ۸۹۱۷۴
تاریخ انتشار: ۱۳ شهريور ۱۳۹۶ - ۱۳:۰۰
در آیین اختتامیه دوازدهمین جشنواره ملی آش ایرانی نفرات برتر در بخش طبخ آش و نیز غرفه های برتر در بخش صنایع دستی معرفی شدند.
تدبیر24»شامگاه یکشنبه با حضور شماری از مسئولان استانی و استقبال گسترده مردم زنجان و گردشگران از مناطق مختلف ایران، آیین اختتامیه دوازدهمین جشنواره ملی آش ایرانی برگزار شد.
بر اساس رأی تیم داوران، بتول نقی زاده کاخکی با آش رشته بیرجندی از استان خراسان جنوبی حایز رتبه نخست دوازدهمین جشنواره آش ایرانی شد.
حمیرا شفیعی از طارم استان زنجان و لیلا زارع از استان کردستان به ترتیب رتبه های دوم و سوم دوازدهمین جشنواره آش ایرانی را کسب کردند.
بر اساس اعلام هیأت داوران، در جشنواره امسال به دلیل کیفیت و تنوع بالای آش های ارائه شده، خانم ها حسینی و فهمیه صالحی از استان کرمانشاه به عنوان نفرات چهارم و پنجم شایسته دریافت دیپلم افتخار شدند.
به گزارش ایرنا، ترکیب گروه داوری دوازدهمین جشنواره ملی آش ایرانی شامل محمد ولی مفیدی، سید مهدی حسینی، فاطمه شیرازیان و حسین جهانوند بود.
نماینده تیم داوری در خصوص شاخص ها و ملاک های انتخاب نفرات برتر جشنواره گفت: عناصری همچون اصالت، طعم ، بو و مزه، بهداشت، تزئین و سفره آرایی و جا افتادگی در بررسی آش های بخش مسابقه مد نظر قرار داشت.
به گفته مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان زنجان گروه های آشپزی از 26 استان کشور، اقدام به پخت آش های محلی خود در دوازدهمین جشنواره ملی آش ایرانی کردند.
گفتنی است برگزاری 125 غرفه صنایع دستی با حضور همه استان های کشور و نیز نمایشگاه سنگ های قیمتی و زیور آلات از دیگر برنامه های دوازدهمین جشنواره ملی آش ایرانی بود.
در این بخش نیز سیده صغری میرحسینی با غرفه 'حصیر بافی' از استان گیلان، انسیه جانی با غرفه 'حوله بافی' از استان خراسان جنوبی و امیر شجاعی با غرفه 'ملیله' از استان زنجان به ترتیب حائز رتبه های اول تا سوم شدند.
غرفه خانم بخت بی بی دکالی با هنر 'سکه دوزی' از استان سیستان و بلوچستان به عنوان غرفه اخلاق در جشنواره امسال معرفی شد.
ستار خدابخشی از استان زنجان نیز به عنوان غرفه برگزیده خلاق صنایع دستی در دوازدهمین جشنواره آش ایرانی برگزیده شد.
به گزارش ایرنا، دوازدهمین جشنواره ملی آش ایرانی از هشتم تا دوازدهم شهریور امسال در محل مجموعه تفریحی، فرهنگی گاوازنگ زنجان برگزار شد.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها