بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
پنجشنبه ۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 25
کد خبر: ۸۹۲۷۵
تاریخ انتشار: ۱۴ شهريور ۱۳۹۶ - ۱۱:۱۰
سنگ باستانی در روستای شوش از توابع شهرستان باشت رها شده و مردم به عنوان زباله‌دان از آن استفاده می‌کنند و اینگونه میراث فرهنگی و هویت تاریخی مردم این استان در سایه بی‌توجهی و سکوت مسئولان نابود می‌شود.
تدبیر24»مردم روستای شوش از توابع شهرستان باشت از سنگ باستانی یک متری که در حریم امامزاده این روستا قرار دارد و در سایه بی‌توجهی مسئولان میراث فرهنگی به عنوان زباله دان استفاده می‌کنند درحالی که این سنگ مربوط به دوره های تاریخی و دارای قدمت است و باید میراث فرهنگی از این سرمایه ملی با تدابیر ویژه محافظت کند.

این سنگ باستانی به ارتفاع یک متر مربوط به دوره ساسانیان به عنوان سطل زباله امامزاده ای واقع در روستای شوش از توابع شهرستان باشت استان کهگیلویه و بویراحمد قرار دارد.

"مسعود شفیعی"، معاون میراث فرهنگی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کهگیلویه و بویراحمد در این زمینه به خبرنگار ایسنا گفت: قدمت این اثر تاریخی سنگی مربوط به حدود دوره قاجار است. دور این سطل سنگی آهن کشی شده که برای مرمت آن مشکلی ایجاد نشود و حفاظت شده است.

شفیعی بیان کرد: ما نمی توانیم برای این سطل قدیمی و تاریخی نگهبان بگیریم و متعلق به امامزاده است و نمی توانیم از لحاظ قانونی و محلی، آن را جابجا کنیم.

معاون میراث فرهنگی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: سطل تاریخی، در جایی که گذاشته شده مناسب است اما متاسفانه مردم از آن بعنوان سطل زباله استفاده می کنند که نباید این کار صورت گیرد و نیاز به فرهنگ سازی دارد. البته باید با در نظر گرفتن قانون و معارضات مردمی، فکری برای حفاظت و نگهداری این اثر تاریخی صورت گیرد.

به گزارش ایسنا، بیش از 2600 اثر تاریخی در استان کهگیلویه و بویراحمد وجود دارد که تاکنون بیش از 650 اثر تاریخی آن در فهرست آثار ملی به ثبت رسیده است. 
انتهای پیام

برچسب ها: تدبیر24 ، اثر تاریخی
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها