بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
جمعه ۱۰ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 March 29
کد خبر: ۸۹۴۴۷
تاریخ انتشار: ۱۷ شهريور ۱۳۹۶ - ۰۳:۰۰
ادیانی:
یک نماینده اصولگرای مجلس تاکید کرد: در مدیریت اسلامی مسئله‌ای به نام نژاد و قومیت در عهده‌داری مسئولیتها موضوعیت ندارد و در هر شرایطی باید وحدت ملی در چارچوب مصالح امت حفظ شود که به دنبال آن امنیت ملی ما هم تثبیت خواهد شد.

تدبیر24»علی ادیانی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: در نظام جمهوری اسلامی ایران معیار انتصاب افراد در مسئولیت‌ها صلاحیت، لیاقت، کارآمدی و دارابودن شرایط لازم برای حضور در یک منصب است.

وی تصریح کرد: طبیعی است از این دیدگاه در دایره تفکر اسلامی مسئله‌ای به نام نژاد، رنگ و قومیت موضوعیت پیدا نمی‌کند و تمام کسانی که معتقد و التزام عملی به آموزه‌های اسلامی دارند و از صلاحیت‌ عمومی هم برخوردار هستند، می توانند عهده‌دار مسئولیت شوند.

این نماینده مجلس همچنین بیان کرد: علاوه بر شرایط عمومی، شرایط و صفات اختصاصی برای برخی از مسئولیت ها هم وجود دارد مانند عضویت در خبرگان رهبری که علاوه بر شرایط عمومی، اعضا باید از فقاهت برخوردار باشند. بنابراین  طبیعی است هر مسئولیتی در جمهوری اسلامی ایران چه در دستگاه تقنینی، اجرایی و قضایی علاوه بر شرایط عمومی باید شرایط اختصاصی را هم افراد داشته باشند.

ادیانی با تاکید بر اینکه وحدت ملی در چارچوب منافع و مصالح امت است، گفت: هر عاملی که منافع و وحدت را تقویت و استمرار بخشد و جزو مولفه‌های منفعت ملی هم باشد، به دنبال آن امنیت ملی در کشور تثبیت خواهد شد. بنابراین مباحثی مانند قومیت، نژاد و رنگ مسئله اساسی و کلیدی در انتصاب مسئولان در نظام جمهوری اسلامی ایران نیست.

نماینده مردم قائمشهر در مجلس در ادامه با اشاره به اینکه مدیریت در نظام اسلامی، شرکت سهامی نیست، اظهار کرد: اصل بر صلاحیت افراد است و فرد اصلح از هر قوم و نژاد که باشد اولی بر دیگر افراد است و توجه به خصوصیات اینگونه افراد می‌تواند به پایداری اعتماد عمومی مردم کمک کند.

ادیانی ادامه داد: برخی افراد حرف‌های پوپولیستی می زنند و در کلیت بر این نظر هستند که تمام قومیت ها و نژادها باید در مناصب مدیریتی به کار گرفته شوند که این حرف در وهله اول اشکالی ندارد اما توجه به نژاد و قومیت و مذهب نباید ذبح کننده اصول صلاحیت و شرایط زمامداری باشد.

وی در پایان افزود: گاهی اوقات صحبت از به کار گیری زنان، جوانان و قومیت های مختلف در اداره امور است اما باید دید این حرف تا چه اندازه پایه و اساس عقلانی و دینی دارد. البته اگر جوانان و زنان در تصدی مسئولیت شرایط و احراز صلاحیت‌ها را داشته باشند مقدم بر هر فرد دیگری هستند.

برچسب ها: تدبیر24 ، باصلاحیت
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها