رئیس انجمن علوم و صنایع غذایی ایران گفت: استفاده از رنگ و انواع ادویه در جوجه کبابهای باز فروشگاهها، منجر به افزایش آلرژی و مسمومیتهای غذایی شده است.
تدبیر24»محمد حسین عزیزی در خصوص سلامت جوجه کبابهای باز قابل فروش در فروشگاههای
معتبر شهر گفت: در بسیاری از فروشگاههای بزرگ تهران شاهد فروش جوجه کباب
با طعمهای مختلف به شکل باز و بدون بسته بندی هستیم که در طعمهای مختلف
عرضه میشود.
وی افزود: با اضافه کردن رنگ به محتویات اینگونه
جوجهها سعی در ایجاد تنوع و تحریک مردم به خرید آن شده است. این درحالی
است که فروش اینگونه مواد غذایی بدون بسته بندی از سلامت کافی برخوردار
نبوده و می تواند منجر به ایجاد انواع مسمومیتها در افراد مصرف کننده شود.
رئیس
انجمن علوم وصنایع غذایی ایران خاطر نشان کرد: به علت تهیه جوجه کبابهای
باز توسط کارگران فروشگاه از تاریخ انقضا و تولید این فرآوردههای گوشتی
خودداری شده است و مصرف کننده نمیتواند نسبت به سلامت و انقضای این مواد
غذایی اطمینان حاصل کند.
وی در ادامه عنوان کرد: عدم بسته بندی
اینگونه مواد غذایی و دست کاری آن از سوی فروشندگان به راحتی میتواند
آلودگیها را وارد اینگونه مواد غذایی کرده و جنبه بهداشتی و مفید بودن آن
را منتفی کند.
عزیزی اذعان داشت: علاوه بررنگ در این گونه مواد
غذایی از انواع ادویهها برای طعم دار کردن آن استفاده میشود و مصرف
کنندگان بدون توجه اینگونه مواد را مصرف وزمینه الرژی را در بدن خود ایجاد
میکنند.
وی در پایان یادآور شد: وظیفه نظارت و کنترل اینگونه
موادغذایی بر عهده ناظران بهداشت محیط و کار وزارت بهداشت است با این حال
به مردم توصیه میشود از خرید جوجه کبابهای باز در مغازهها و فروشگاهها
جلوگیری کرده و برای اطمینان از سلامت آن از محصولات بسته بندی شده و دارای
تاریخ تولید و انقضاء استفاده کنند.