بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
سه‌شنبه ۰۴ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 23
کد خبر: ۸۹۸۵۷
تاریخ انتشار: ۲۲ شهريور ۱۳۹۶ - ۰۹:۱۹
دبیرکل اتاق تعاون ایران از فعالیت ۲۷ هزار تعاونی زنان در کشور خبر داده و سهم بانوان کارآفرین در بخش تعاون را نسبت به دیگر بخش‌های اقتصادی قابل توجه می‌داند. به گفته وی مشکل اشتغال کشور با همراهی تعاونی‌ها حل شدنی است.

تدبیر24»ماشاء‌الله عظیمی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: در حال حاضر بیش از یک چهارم ظرفیت تعاونی‌ها را تعاونی‌های زنان تشکیل می‌دهند که بیشتر در گرایش‌های فرش، صنایع دستی و گردشگری مشغول فعالیت هستند.

وی افزود: زنان به عنوان نیمی از جمعیت کشور در تولید و اشتغال نقش دارند و موجب توسعه اقتصادی و اجتماعی کشور می‌شوند.

دبیرکل اتاق تعاون ایران درباره دوام و پایداری اشتغال در بخش تعاونی، گفت: ضریب نفوذ و پایداری اشتغال در بخش تعاون بیشتر از دیگر بخشهای اقتصادی است. نقش تعاونی‌ها در رشد و توسعه اقتصاد انکار ناپذیر است و به همین منظور باید حمایت و توجه بیشتری به ویژه از طرف دولت برای تقویت زیرساختهای بخش تعاون صورت گیرد.

به گفته عظیمی، در حال حاضر سهم قابل توجهی از اشتغال در دنیا متعلق به بنگاه‌های تعاونی و کسب و کارهای خرد و کوچک است و با توجه به کارکردهای بخش تعاون در حوزه‌هایی همچون مسکن، کشاورزی، حمل و نقل و خدمات باید از پتانسیل مغفول مانده تعاونی‌ها به شکل شایسته‌تری استفاده کرد.

وی با بیان اینکه مشکل اشتغال کشور به تنهایی حل نمی‌شود، افزود: تعاونی‌ها با ظرفیتها و قابلیتهایی که دارند می‌توانند موانع اشتغال را از میان برداشته و این گره را باز کنند. بخش مردمی تعاون توانایی ایجاد شغل را دارد و اگر از این ظرفیت به شکل ویژه‌ استفاده شود به سهم و جایگاه واقعی خود دست پیدا می‌کند.

دبیرکل اتاق تعاون ایران در پایان دستیابی به سهم ۲۵ درصدی بخش تعاون در اقتصاد ملی و اجرای کامل سیاستهای کلی اصل ۴۴ را از مطالبات اصلی تعاونگران ذکر کرد.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها