بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
پنجشنبه ۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 25
کد خبر: ۸۹۹۹۱
تاریخ انتشار: ۲۴ شهريور ۱۳۹۶ - ۱۰:۴۳
میرلوحی:
عضو شورای پنجم شهر تهران، درباره انتقادات نسبت به انتصابات اخیر شهردار تهران گفت: در مذاکراتی که ما، به‌عنوان اعضای شورا با آقای نجفی داریم، تلاش می‎کنیم تا رأی و خواسته مردم در مدیریت شهر تهران اعمال شود.
تدبیر24»عضو شورای پنجم شهر تهران، درباره انتقادات نسبت به انتصابات اخیر شهردار تهران گفت: در مذاکراتی که ما، به‌عنوان اعضای شورا با آقای نجفی داریم، تلاش می‎کنیم تا رأی و خواسته مردم در مدیریت شهر تهران اعمال شود.

با حکم محمدعلی نجفی، تاکنون 6 نفر از شهرداران مناطق منصوب‌شده‌اند و انتصاب آن‌ها، با موج نگرانی‌ها درباره انتصابات شهردار تهران رو‌به‌رو شد.

انتصابات معاونان شهرداری که پیش‌ازاین با مسئله سن و بازنشستگی همراه بود و همین نقطه، محل مناقشه و اعتراض هم بود، حالا با موج دیگری درباره انتصاب طیف مخالف روبه‌رو است.

نکته مهم در انتصاب اصولگرایان در شهرداری و ابقای معاونان و یاران قالیباف در بدنه شهرداری، این است که اگر شهردار پیشین و معاونان و یاران او تائید شده و قابل‌پذیرش برای شهروندان بودند و عملکرد چندساله آن‌ها مثبت و قابل دفاع بود، دیگر چه نیازی به تهیه یک لیست بیست و چندنفره اصلاح‌طلب و تلاش برای انتخاب شورایی یکدست بود؟

تلاش و صرف هزینه برای کسب رأی توسط اصلاح‌طلبان و سپس افتخار به انتخاب شهرداری توانمند و البته اصلاح‌طلب، به نتیجه مطلوب و مورد انتظاری نرسید. از طرفی، گذشته از مسئله طیف سیاسی در انتخاب معاونین و شهرداران مناطق، بحث دیگری که بسیار موردنقد قرار گرفت و همچنان حل‌نشده باقی‌مانده، بازنشستگی و سن بالای 65 سال در میان معاونان انتخاب‌شده است که به شکل مشخص و معینی در مغایرت با شعار جوان‌گرایی شهردار قرار دارد.

اما موردی که بیش از هر چیز، در این میان به چشم می‌خورد و بی‌اعتمادی عمومی را در پی دارد، سکوت شورای شهر، به‌عنوان نهاد نظارتی شهردار است که در بالاترین حد واکنش‌های خود، تنها به تذکری به شهردار بسنده کردند.

پیرو این سکوت و انفعال شورا، شب گذشته، مرتضی الویری از اعضای شورای شهر تهران، پیامی را در توییتر خود منتشر کرد که ازاین‌قرار است: عزل و نصب مدیران #شهرداری حق #شهردار تهران است و مسئولیت عملکرد آنان هم با ایشان. از فحوای توییت الویری، به‌عنوان عضوی از شورای شهر، می‌توان برداشت که شورای شهر و اعضای آن، بخش مهمی از مسئولیت خود را در قبال شهردار فراموش کرده و بار مسئولیت‌هایشان را زمین گذاشته‌اند.

این انتقاد پس از شخص شهردار، متوجه اعضای شورا است که در برابر اقدامات صورت گرفته، سکوت کرده‌اند.

محمود میر لوحی، عضو شورای سیاست‌گذاری اصلاح‌طلبان و عضو شورای پنجم شهر تهران، در گفت‌وگو با رویداد۲۴، درباره انتصابات شهردار و انتخاب آن‌ها از میان طیف مخالف گفت: در مذاکراتی که ما، به‌عنوان اعضای شورا با آقای نجفی داریم، تلاش می‎کنیم تا رأی و خواسته مردم در مدیریت شهر تهران اعمال شود. این نظر که تمامی بدنه شهرداری، از یاران قالیباف و طیف مخالف هستند، چندان درست نیست.

او ادامه داد: زمانی که آقای کرباسچی، شهرداری را به آقای احمدی‌نژاد تحویل داد، شهرداری 12 هزار پرسنل داشت، زمانی که آقای احمدی‌نژاد، شهرداری را به قالیباف واگذار کرد، 20 هزار نفر پرسنل و در حال حاضر، شهرداری، 63 هزار نفر پرسنل دارد. در این مسئله دو نگاه وجود دارد. ابتدا اینکه از هر 4 پرسنل شهرداری، 3 نفر در دوره آقای قالیباف وارد شدند و همگی اصولگرا هستند و برخی هم طرفدار اخیر آقای قالیباف بودند که این اواخر رفتارشان در دوره تبلیغات انتخابات با دولت هم بسیار تندشده بود ولی به این صورت نیست.

میر لوحی اضافه کرد: در بدنه شهرداری، نیروهای سالم، متعهد و متخصص وجود دارند. در میان معاونانی که آقای نجفی انتخاب کرده‌اند، مواردی از نقیصه می‌بینم؛ اما طی بررسی‌هایی که کردم، نشان می‌دهد این افراد متعهد و خوش‌فکری بودند و گرایش اصلاح‌طلبی نیز دارد و کارشناس هستند. این سؤال و ابهام و انتقاد در انتصاب مدیران وجود دارد و من آن‌ها را دیده‌ام امیدواریم حل شود.

میر لوحی گفت: در مورد 6 نفری که پیش‌ازاین انتخاب شدند، من بررسی کردم و به‌جز یک نفر از آن‌ها، بقیه افراد، کسانی بودند که در بدنه شهرداری، در سطوح مختلف کارکرده‌اند و کارشناس هستند. ما آنچه به مردم قول می‌دهیم، پیگیری رعایت پاک دستی، کارشناسی و اصول درست در مدیریت شهر تهران است.

او همچنین اضافه کرد: موج اول نصب و انتصابات آقای نجفی از بیرون بود و موج دوم آن از درون شهرداری خواهد بود و این پیام مثبتی هست.

میر لوحی در واکنش به این مسئله عدم جوان‌گرایی و عدم وفای به عهد آقای نجفی گفت: من در جلسه یکشنبه شورا نیز، این نکته را تذکر دادم و نسبت به استفاده از جوانان و زنان در شهرداری تهران پیگیری‌هایی هم داشته‌ام و انشا الله از جوانان و خانم‌ها در سطوح معاونین و مدیران مناطق استفاده می‌شود. همان‌طور که می‌دانید، شهرداری، عناوین و تصدی‌های مختلفی دارد و همچنان جای کار زیادی دارد و باید فرصت داد.

این عضو شورای شهر، در پاسخ به سوالی، مبنی بر اینکه اعضای شورای شهر، به تذکر صرف بسنده کرده‌اند و انگشت اتهام کم‌کاری به سمت شورا است، گفت: این‌طور نیست. من پیگیری کرده‌ام و تذکر داده‌ام که حتی باوجوداینکه تأخیری در انتصابات صورت گیرد، در سطوح مدیران منطقه از زنان استفاده شود ولی متأسفانه آقای نجفی تا آن روز موفق نشدند. گرایشاتی در روز انتخابات به مردم وعده داده شد که رعایت شود، حتماً پیگیری و عملی خواهد شد.

میر لوحی در تعیین تاریخ جلسه بعدی شورا با شهردار گفت: جلسات متعدی را با ایشان خواهیم داشت ولی جلسه اصلی ما که همگی حضورداشته باشند هفته آینده صورت می‌گیرد.

او همچنین در رابطه با ارائه کتبی گزارشات به نجفی گفت: رابطه ما با شهردار در سطوح مختلف شکل خواهد گرفت روش‌هایی مختلفی برای ارتباط با شهردار داریم و به‌صورت کتبی، رسمی و حضوری، هم مقدور است.

میر لوحی درباره توییت منتشرشده الویری که در بالا به آن اشاره شد، اظهار کرد: منظور آقای الویری، شانه خالی کردن اعضای شورا از زیر بار مسئولیت نیست. این موضوع مانند این است که برای مثال، رئیس‌جمهور، وزیری را مجلس معرفی می‌کند و برخی می‌گویند باید مشورت‌هایی هم صورت بگیرد. مسئله شهردار هم به همین شکل است. ازنظر قانونی، شهردار باید معاونان را نصب کند و از طرف دیگر اعضای شورا نیز حق اظهارنظر، داوری و ارزیابی دارند و اگر این اتفاق نیفتد و اطلاع‌رسانی نشود، مناسبات شهردار با شورای شهر نیز به مشکل می‌خورد. ازاین‌جهت است که شهردار باید مدیران و معاونان مناطق را به اعضای شورا معرفی کنند تا اگر در این رابطه حرف و بحثی وجود دارد، انجام شود.

او در پایان، در پاسخ به این سؤال که برخی از اعضای شورای شهر درباره انتصابات آقای نجفی و عدم اطلاع قبلی اعضا، انتقاد و گله‌دارند، آیا شما نیز همین نظر رادارید، گفت: انتقاد اعضای شورا را باید از خودشان بشنوید، من هم اگر گله و انتقادی داشته باشم می‌کنم اما من تأکیددارم بر روی استفاده از زنان و جوانان در سطوح مدیریتی شهرداری و پیگیر این مسئله نیز هستم.
برچسب ها: تدبیر24 ، میرلوحی
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها