بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
پنجشنبه ۳۰ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 April 18
کد خبر: ۹۱۳۷۹
تاریخ انتشار: ۱۰ مهر ۱۳۹۶ - ۰۳:۰۰
اسقف کلیسای ارتدوکش مسیحیان سریانی لبنان معتقد است: از آنجا که ایثارگری و درد عنوان شهادت امام حسین(ع) بود، شایسته است که بین مناسبت شهادت آن حضرت(ع) و حضرت مسیح(ع) ارتباط نزدیکی وجود داشته باشد؛ شهادت امام حسین(ع) در ذهن و خاطره مسیحیان، مناسبت جاودانه ای است که امام حسین(ع) را به نمادی تبدیل کرده است که جهانیان به آن اقتدا می کنند. از دیدگاه مطران صلیبا، عاشورا عبارتست از۱۰ روز سوگواری همراه با امید به قیام، خیزش وزندگی دوباره است که مسلمانان شیعه در سوگ امام حسین بن علی علیهما السلام انجام می دهند.
تدبیر24»صلیبا در گفت و گو با شفقنا لبنان با اشاره به اینکه عاشورا اشاره ای به پایبندی به ارزشها، دین و ایثارگری است، اظهار کرد: امام حسین(ع) می توانست از حکمی که  کینه توزان و توطئه چینان و قاتلانش برایش صادر کرده بودند، فرار کند اما با ایثارگری  در راه اصول و ارزشهای خود، به نماد حفظ ایمان و جانفشانی در راه ارزش ها و اصول تبدیل شد.

وی افزود: در این مناسبت پایبندی متمایز شیعیان را برای جاودانه ساختن مردان صالح از طریق پایبندی به انجام تعهداتشان می بینیم و امام حسین در مقدمه اینهایی قرار دارد که همه چیز خود را در راه این اصول فدا کردند.

اسقف کلیسای سریانی لبنان در ادامه با اشاره به اینکه امام حسین (ع) کجا و کسانی که ایشان را به شهادت رساندند، کجا، تصریح کرد: امام حسین(ع) در نزد انسان های صالح و نیکوکار جاودانه است در حالی که اینها تحقیر شده و مذموم هستند و حتی درنزد بستگانشان مقبولیتی ندارند؛ به همین دلیل است که می بینیم عاشورا مناسبتی است که مردم را به سوی اقتدا به افراد صالح هدایت می کند.

او در پایان با اشاره به اینکه باید نور حضرت مسیح  راه را برای مردم روشن کند تا اعمال صالح آن حضرت را ببینند و نیاکانش را گرامی بدارند، یادآور شد: اگر امام حسین(ع) حیاتش را در راه کرامت انسان قربانی نمی کرد امروز در جهان جاودانه نبود؛ آن حضرت از زمان شهادتش تا به امروز محل احترام و تجلیل جهانیان است.

برچسب ها: تدبیر24 ، امام حسین
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها